Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1292 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Новиот дизајн се лансира утре!

 

Драги пријатели,

Новата ера на ППМ започнува утре на 9 Мај,2012 со лансирање на долго очекуваниот дизајн.Како што ви пишувам овдека така ги правиме последните подготовки.Има само уште неколку детаљи кои треба да ги средиме пред да ја направиме транзицијата.

Одредено време утре пред пладне играта ќе биде исклучена додека ги ископираме сите датотеки и да се увериме дека се е во најдобар ред за почетокот.Најверојатно ќе потрае неколку часови.Ќе бидете информиранина страницата на која ќе бидете пренасочени додека играта е исклучена.

Новиот дизајн нема да значи само нов изглед ,туку и нови опции.Откако играта ќе биде повторно активирана,ние ќе бидеме спремни да ја поправиме секоја грешка која вие ќе сакате да ја пријавите на форумот во темите за дизајн.Невозможно е да не се направи ниту една грешка после толку долго време и затоа ќе се потпреме на вашата помош.

Има уште неколку работи кои ќе бидат додадени на новиот дизајн во наредните недели.Откако сето ова ќе биде готово,нашиот план е да се сконцентрираме на нови предизвици,односно на развојот на Ракометот и решавање на неколку проблеми во поглед на економската структура на играта.

Исто така добри вести и за оние кои сакат да купат кредити преку СМС.Успеавме да добиеме подобри цени за кредит во следниве држави:

Белгија,Бугарија,Чешка,Естонија,Франција,Германија,Латвија,Норвешка,Полска,Португалија,Шведска и Швајцарија.

Во Унгарија,како и да е го намаливме бројот на кредити преку СМС од 16 на 15 за да се смени девизниот курс.

Исто така го сменивме провајдерот во Чешка и Словачка и еден од провајдерите во Полска беше деактивиран.

Се гледаме утре во новиот ППМ!

 Постари вести
12/2020

11/2020

07/2020

03/2020

01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

Покажи повеќе