Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Следен натпревар

876 398 403
Добиј бесплатни кредити!
Следен натпревар
FC Rybky
Лигашки натпревар
25.10.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC


Предупредување!!! Следниот натпревар ќе биде одигран со автоматски генерирана постава! Најверојатно поради:

1. Играч од првата постава е продаден
2. Играч од првата постава е повреден
3. Играч од стартната постава е суспендиран
4. Замената за погодената позиција не е поставена
5. Играчот е во кампот за обука и немате поставено резерви за неговата позиција
6. Има помалку од 11 играчи во составот
7. Играчот е повикан за наредниот натпревар на националниот тим

Натпревар
Твое време: 25.10.2020 18:30 Играње во: Гости Вид на натпревар: Лигашки натпревар (Денот за натпревар 42)
Постава: Подразбирана постава Тактики: Основна тактика

FC Rybky
Тим Словачка FC Rybky
Mенаџер milis89
Тимски рејтинг 361.92
Лига Словачка IV.4


Public account
Тим Словачка Public account
Mенаџер Public account
Тимски рејтинг 31.93
Лига Словачка IV.4


Тактики
Важност за натпревар: Нормално Стил на игра: Нормален Интензитет на игра: Нормално
Агресивност: Нормален Офсајд стапици: Често Одбранбен стил: Нормален

Дрес на тимот
Клубско знаменце
Подразбирана постава
Постава
G Словачка Vratko Macula
LD Словачка Oskar Furst
CD Словачка Frederik Šechný
CD Словачка Ondrej Maleza
RD Словачка Juraj Pandula
LM Словачка Milan Hablák
CM Словачка Radomír Slávo
CM Словачка Anton Nieder
RM Словачка Alexander Selucký
CF Словачка Karol Majerský
CF Словачка Zdenko Gorn

Дрес на тимот
Клубско знаменцеLOG: soccer_calendar