Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Повреди

818 449 838
Добиј бесплатни кредити!
Следен натпревар
Team noname 141547
Лигашки натпревар
23.01.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

This page shows the overview of your injured and day-to-day players. The day-to-day players are such who have less than 6 days to full recovery. Players who are day-to-day with injury can play, but the further away from full recovery they are, the poorer their performance in the match. You can set whether your day-to-day players should play matches or not. Предупредување!Оваа поставка се однесува само на играчи кои ќе се повредат во иднина. Поставување на моментално повредени играчи мора да се промени поединечно за секој играч.
Стандардно поставување на ИДЗД (Играј ден-за-ден):

Ден до ден играчи

Име Возраст СкИ СрК ДК Иск ВП ДдО Повреда ИДЗД
Словачка Milan Hablák Денови за наплата: 4 (Скршеница на десниот зглоб) 28 Нескаутиран 35 1/6 24 193 4 денови Скршеница на десниот зглоб
да

Повредени играчи

Име Возраст СкИ СрК ДК Иск ВП ДдО Повреда ИДЗД
Словачка Ľubomír Kotvasík Денови за наплата: 8 (Скршеница на десната надлактица) 28 Нескаутиран 81 2/6 11 225 8 денови Скршеница на десната надлактица
да
Словачка Juraj Pandula Денови за наплата: 16 (Фрактура на левата рака) 27 Нескаутиран 28 2/6 46 150 16 денови Фрактура на левата рака
да


LOG: soccer_calendar