Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Тимови од вашата земја во меѓународните купови

817 634 381
ППМ Продавница
Следен натпревар
FC Juve
Лигашки натпревар
21.01.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC


Најновите натпревари

Турнир Денот за натпревар Домашен тим Гостински тим Резултат Група
ЛиШ 5 Полска Electric Wizard Sosnowiec Словачка Lokomotíva Košice 1:0 Група 16
ЛиШ 5 Украина Kh-Wings Словачка FC Back-country Široké 0:1 Група 15
ЛиШ 5 Унгарија Arkrektor FC Словачка Slovan Roman 0:1 Група 2
КПК 5 Унгарија Southampton BOOM Словачка FC FaCHmani 3:0 Група 9
КПК 5 Република Чешка fc koubic Словачка FC Pišta 2:3 Група 7
КПК 5 Република Чешка Paleo l s.k. Словачка Moroms Ladies 1:1 Група 11
КПК 5 Унгарија LIVERPOOL FC 1982 Словачка jb svit 1:1 Група 16

Престојни натпревари

Турнир Денот за натпревар Домашен тим Гостински тим Резултат Група
ЛиШ 6 Словачка Lokomotíva Košice Финска Lähteelä Xpress Додај на ТВ распоредот Група 16
ЛиШ 6 Словачка FC Back-country Široké Романија akela Додај на ТВ распоредот Група 15
ЛиШ 6 Словачка Slovan Roman Латвија FC Maromans Додај на ТВ распоредот Група 2
КПК 6 Словачка Moroms Ladies Романија Terra Berladensis Додај на ТВ распоредот Група 11
КПК 6 Словачка FC FaCHmani Србија Spartanci013 Додај на ТВ распоредот Група 9
КПК 6 Словачка jb svit Велика Британија FC SHAMMICKITE UNITED Додај на ТВ распоредот Група 16
КПК 6 Словачка FC Pišta Латвија Bears Babite Додај на ТВ распоредот Група 7


LOG: soccer_calendar