Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Пазарот на играчи

799 129 585
Држава: Статус: Цена: Возраст:  
Времетраење на кариерата: СрК: ВП: Искуство: Сезонска енергија: Договор (Денови): Дневна плата: Преферирана страна:
             
Гол Одб Сре Нап Уда Дод Тех Брз Гла
                 
Q Гол Q Одб Q Сре Q Нап Q Уда Q Дод Q Тех Q Брз Q Гла
                 
Повеќе опции Помалце опции


Преостанатото време додека играчите се приклучат на своите нови екипи:

Име Возраст СрК ДК Гол Одб Сре Нап Уда Дод Тех Брз Гла Иск ВП ПрС
Република Чешка Karel Fait Денови за наплата: 5 (Фрактура на левата рака)
2019-10-24 03:00:02
Цена: 12 500
17 80 4/6 1572205610192122326474666316066883187 0 348 L
Русија Maxim Zimin
2019-10-24 04:05:37
Цена: 10 000
29 57 2/6 33573351655742539125631517312147161628244 139 1386 R
Бугарија Viktor Blagoev
2019-10-24 04:20:03
Цена: 10 000
21 70 4/6 597597725949608362626458679966826378 1 597 L
Бугарија Ignat Yordanov
2019-10-24 04:20:03
Цена: 10 000
20 24 4/6 533754415637804358245705583159255705 0 532 U
Бугарија Deyan Gergov
2019-10-24 04:20:03
Цена: 10 000
19 51 4/6 550984555555554757596045543358306153 3 539 U
Унгарија Sándor Zsarnócay
2019-10-24 06:08:40
Цена: 1 100 000
19 56 5/6 36522458832693249466513682142761738013762 5 979 R
Русија Ignat Sundukov
2019-10-24 06:08:43
Цена: 50 000
18 77 4/6 2699224922182219426567089707270947083 12 598 R
Унгарија Éliás Gombos
2019-10-24 06:08:45
Цена: 200 000
18 94 4/6 2551306732751279032711279912093128934599 2 666 L
Република Чешка Miroslav Vydlák
2019-10-24 06:08:48
Цена: 10 000
21 49 4/6 1295916501554196321671864374721382029 24 296 U
Шпанија Joaquín Ruiz
2019-10-24 06:08:51
Цена: 10 000
17 70 6/6 2061279892447243834642855287030593884 2 505 U
Словачка Ladislav Abbrent
2019-10-24 06:08:52
Цена: 10 000
21 57 4/6 4556100384745452356785352516851425245 2 500 L
Австрија Leonard Juen
2019-10-24 06:08:52
Цена: 10 000
17 66 6/6 2960256625461758729523799377331733563 3 423 U
Латвија Jānis Ratiņš
2019-10-24 06:08:53
Цена: 10 000
16 66 6/6 2355307210479266554766051605774794086 1 471 L
Колумбија Edgar Puerto
2019-10-24 06:08:53
Цена: 10 000
16 94 5/6 198019826099157525994490459745992485 3 296 R
Република Чешка Adam Cedivoda
2019-10-24 06:08:54
Цена: 10 000
20 41 5/6 522952375554866758565822584256475839 0 533 R
Полска Seweryn Kokoszka
2019-10-24 06:08:54
Цена: 10 000
19 10 5/6 9003912811023910794229101994393389003 9 849 R
Република Чешка Richard Bruk
2019-10-24 06:08:54
Цена: 10 000
22 27 4/6 692367407610791269197009701270107348 10 643 R
Словачка Dominik Filina
2019-10-24 06:08:54
Цена: 10 000
16 44 5/6 144736901656165023332029796538232135 0 263 L
Република Чешка Jiří Hulan
2019-10-24 06:08:54
Цена: 10 000
19 38 5/6 502853507069531451205328560155335741 1 498 L
Турција Acunalp Alav
2019-10-24 06:08:55
Цена: 10 000
16 65 6/6 214656822562298433593766356829763168 0 296 U
Русија Anton Kozlov
2019-10-24 06:08:55
Цена: 10 000
20 38 4/6 7007721210540713474108148761971207443 3 694 L
Романија Marin Grosu
2019-10-24 06:20:04
Цена: 10 000
15 89 6/6 337327766399367647803865499836545294 0 381 L
Романија Ştefan Călin
2019-10-24 06:20:04
Цена: 10 000
15 55 6/6 214217312474518030492872705526573569 0 302 R
Колумбија Jaime Eduardo Duran
2019-10-24 06:20:05
Цена: 10 000
15 54 6/6 407562533547386640545173519048425163 0 416 U
Брегот на Слоновата Коска Destin Danger
2019-10-24 06:20:05
Цена: 700 000
19 33 5/6 122421284414572128401313512933130351233012937 0 1165 L
Република Чешка Marek Grebeň
2019-10-24 06:20:05
Цена: 10 000
15 83 6/6 324538376296357851804876394351485184 0 407 U
Романија Minel Duşinski
2019-10-24 06:20:05
Цена: 10 000
15 67 6/6 274338698688357856954884494162774357 0 444 U
Костарика Leonardo Ciprés
2019-10-24 06:20:05
Цена: 10 000
20 46 4/6 1574364414273407535516663436479793656 25 492 R
Колумбија Hernán Furque
2019-10-24 06:20:05
Цена: 10 000
16 92 6/6 2780276510094388454906085599679915699 0 500 U
Иран Soroush Mehdipoor
2019-10-24 06:20:05
Цена: 10 000
15 91 6/6 387267923890358458895077719550975886 0 465 R
Колумбија Santiago Sáenz
2019-10-24 06:20:05
Цена: 10 000
15 58 6/6 416636388260416247455249527461816075 0 472 U
Колумбија David Alejandro Cañó...
2019-10-24 06:20:05
Цена: 10 000
15 62 5/6 304163592639243634893568365850794373 0 341 R
Колумбија Oscar Leonardo Alegr...
2019-10-24 06:20:05
Цена: 10 000
18 77 6/6 393632501507929515451110527662267704780 3 804 L
Перу Joaquín Lindo
2019-10-24 06:27:08
Цена: 10 000
15 64 6/6 2356216610069155135994273296629983377 4 327 U
Бугарија Kremen Lazarov
2019-10-24 06:31:34
Цена: 76 500
27 81 2/6 217922512440307722046910068150672409010191 106 1169 U
Црна Гора Srećko Drakulović
2019-10-24 06:40:00
Цена: 10 000
39 99 0/6 1521614649919950701319013373302991599 206 1098 L
Србија Ivan Jezdović
2019-10-24 06:40:00
Цена: 10 000
37 91 0/6 19916556880176429641772416811258112990 143 1700 L
Македонија Dave Longden
2019-10-24 06:40:07
Цена: 100 000
19 61 5/6 4260313994260429857861094910299265585461 31 1026 R
Шкотска Chris Talbot
2019-10-24 06:40:09
Цена: 10 000
22 66 4/6 276738852688627995487114638381207904854 26 866 U
Словачка Peter Hurčík
2019-10-24 06:44:30
Цена: 10 000
39 57 0/6 161568821581741511284723460333602152 194 1288 R
Австрија Bodo Stanka
2019-10-24 06:56:59
Цена: 10 000
27 50 2/6 4371477330863406486761525815284220698860 76 1136 L
Азербеjџан Hasib Abilov Денови за наплата: 1 (Фрактура на левиот лакт)
2019-10-24 06:59:35
Цена: 10 000
17 54 4/6 3877403618885327843366261626199844872 3 612 U
Шведска Marcus Blomqvist
2019-10-24 07:00:00
НСА-II
35 90 0/6 1881495649419962502596426899386906279 168 1604 U
Шкотска Connor Linigham
2019-10-24 07:00:00
НСА-II
35 88 0/6 258428546407534662006954185541701709217097 172 2349 R
Белорусија Paval Nasanovič
2019-10-24 07:00:00
НСА-II
32 68 0/6 397174854589476861418430869229763417411681 108 1782 R
Белгија Jens Bengmei
2019-10-24 07:00:00
НСА-II
36 74 0/6 140749229588477913379192681787076933558 156 1031 U
Хрватска Tonči Gazić
2019-10-24 07:00:00
НСА-II
37 70 0/6 7826239928529928822989529867378943846 139 1674 R
Канада Kole Fawcett
2019-10-24 07:00:00
ОСА
26 88 3/6 416238934471563925035817067310974208120090 51 2289 L
Полска Szczepan Michalski
2019-10-24 07:00:00
НСА-II
37 94 0/6 37868662399177516838467451795126515183 160 2182 R
Аргентина Manuel Buján
2019-10-24 07:00:00
НСА-II
34 76 1/6 3963655991696937651686146682464936437137065 170 3011 R
Име Возраст СрК ДК Гол Одб Сре Нап Уда Дод Тех Брз Гла Иск ВП ПрСLOG: soccer_calendar