Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Предизвици

876 398 403
Добиј бесплатни кредити!
Следен натпревар
FC Rybky
Лигашки натпревар
25.10.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Можете да предизвикате противник на пријателски натпревар преку неговиот календар. Деновите кои можете да ги искористите за пријателски меч се обележани со зелени фудбалери. Оваа икона покажува дека ниту вие, ниту противникот има закажано натпревар за овој датум, така да можете да играте меѓусебно. Важно е да се напомене дека не можете да закажете пријателски натпревар за денес. Ако сакате да откажете пријателски натпревар треба тоа да го сторите најмалку два дена пред натпреварот.

Примени предизвици

Дата   Име на тимот Mенаџер Лига Вид на натпревар Играње во Акција
11-11-2020 18:30 Република Чешка FC Hnědý Pruh Сопственик на ПРО пакет Република Чешка ObriMravenci Република Чешка III.14 Пријателски натпревар со екстра време Дома  
16-11-2020 19:30 Германија New Cassel United Drachis Германија III.6 Пријателски натпревари Гости  

Испратени предизвици

нема испратени предизвици


LOG: soccer_calendar