Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1295 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 Стадион

894 685 294
Домашен тим: Public account Името на стадион: Public arena (Промени) Капацитет: 4800 Гледачи


Ниво на одржување:
2
Ефикасност на безбедносните служби :
0%
Дневни трошоци за одржување на стадионот:
8 668

Седишта и додатоци

Сектор Вид Капацитет  
A Клупи 200
B Мала со стоење 1200
C Мала со стоење 1200
D Клупи 200
E Мала со стоење 400
F Клупи 200
G Мала со стоење 1200
H Клупи 200

Пакинг за автомобили
Семафор за резултат
Квалитет на теренот
Рефлектори

LOG: soccer_calendar