Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Статистика на играчот

876 398 403
ППМ Продавница
Следен натпревар
FC Rybky
Лигашки натпревар
25.10.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Добриот пласман во лигашката статистика е доказ на кналитетот на тимот. Статистиките ги покажуваат нјдобрите играчи според особените критериуми. Најдобрите играчи на крајот од сезоната ќе добијат бонус на нованта популарност и нивните клубови ќе добијат финансиска награда од комесарите на лигата.
Сезона: Држава: Лига:

Играчи

Поз Име Тим MP Min G G/M A ST SW YC RC SO FC ИН ТК
1 Словачка Ladislav Dedič Словачка Maškrtníci 37 3330 96 2.59 14 155 45 1 0 0 21 31 37
2 Латвија Einerts Naglis Словачка THORA TEAM 40 3600 66 1.65 17 118 47 5 0 0 40 17 4
3 Австрија Lennart Müller Словачка 1. FC Budatin 40 3600 60 1.50 15 131 48 5 0 0 35 30 9
4 Бразил Alcindo Terá Словачка Maškrtníci 40 3600 55 1.38 34 108 35 6 0 0 32 7 16
5 Словачка Oleg Dobsa Словачка FC Vozokany 38 3381 52 1.37 47 89 49 3 1 1 35 15 1
6 Русија Nikita Malahov Словачка DALLAS STARS 38 3420 51 1.34 15 90 52 12 0 0 51 9 1
7 Словачка Dušan Satmáry Словачка Maškrtníci 40 3600 49 1.23 37 101 31 5 0 0 31 2 10
8 Словачка Štefan Maroušek Словачка FC Rybky 31 2790 49 1.58 13 87 56 8 0 0 45 10 1
9 Словачка Ondrej Hideg Словачка FC Vozokany 38 3420 43 1.13 18 85 52 5 0 0 37 7 0
10 Бугарија Bogomil Germanov Словачка DALLAS STARS 39 3510 41 1.05 13 79 46 6 0 0 43 11 0
11 Словенија Erik Kačič Словачка FC Rybky 32 2360 40 1.25 18 74 41 4 1 1 28 17 2
12 Бразил Aloísio Torreão Словачка 1. FC Budatin 39 3275 40 1.03 18 102 47 4 0 0 43 2 0
13 Словачка Lukáš Mikulovský Словачка FC Vozokany 39 3510 33 0.85 18 84 33 2 0 0 40 9 1
14 Франција Étienne Gachet Словачка THORA TEAM 36 3240 31 0.86 34 76 45 2 0 0 27 8 28
15 Република Чешка Libor Kandra Словачка THORA TEAM 37 3330 31 0.84 22 93 41 5 0 0 35 5 1
16 Бугарија Atanas Danchev Словачка FK Jur nad Hron 32 2835 30 0.94 9 59 36 4 0 0 33 9 0
17 Словачка Peter Pajtinka Словачка Maškrtníci 41 3690 28 0.68 66 67 57 3 0 0 18 1 20
18 Словенија Marjan Pungertar Словачка FK Jur nad Hron 37 3330 28 0.76 16 66 51 6 0 0 56 7 0
19 Словачка Ladislav Rašovec Словачка Lesáci 29 2610 24 0.83 13 60 52 3 0 0 22 9 0
20 Словачка Bruno Mižák Словачка FC Brezno 40 3567 24 0.60 12 49 34 5 0 1 51 7 0
21 Словачка Radúz Hatalla Словачка Lesáci 29 2592 24 0.83 8 68 39 5 0 1 34 5 0
22 Словачка Adrián Bolfík Словачка Lesáci 29 2610 21 0.72 16 58 34 2 0 0 26 7 0
23 Австрија Degenhart Keller Словачка KUBA FC 132499 22 1980 20 0.91 9 36 31 0 0 0 27 6 0
24 Република Чешка Martin Laštovka Словачка KUBA FC 132499 27 2430 20 0.74 5 49 40 6 0 0 34 8 0
25 Словачка Filip Fajčík Словачка 1FC Nove Zamky 40 3600 20 0.50 4 47 43 7 0 0 38 5 0
26 Република Чешка Rostislav Luka Словачка FC Potok 34 731 20 0.59 1 27 12 2 0 0 10 2 0
27 Белорусија Uladzimier Churbatka Словачка FC Potok 18 1054 19 1.06 4 52 22 2 0 0 13 7 0
28 Република Чешка Bohuslav Imramovský Словачка FC Potok 15 1163 19 1.27 2 49 28 0 0 0 7 9 0
29 Романија Lilian Mironescu Словачка KUBA FC 132499 34 3005 18 0.53 14 43 30 6 1 2 52 7 0
30 Словачка Gejza Holčík Словачка FC Vozokany 36 3161 17 0.47 8 32 16 8 1 1 36 0 2
31 Република Чешка Jakub Rabas Словачка Strasak 41 3690 17 0.41 6 54 53 2 0 0 43 4 0
32 Словачка Dezider Lazoň Словачка FC Brezno 38 3105 16 0.42 14 37 30 8 0 0 35 6 0
33 Република Чешка Luděk Šimánek Словачка Maškrtníci 41 3690 16 0.39 12 28 20 4 0 0 15 0 27
34 Алжир Djamel Belbechir Словачка FK Jur nad Hron 34 2909 15 0.44 18 25 31 2 1 1 31 3 5
35 Словачка Martin Omámik Словачка 1FC Nove Zamky 40 3600 15 0.38 10 44 40 7 0 0 43 3 0
36 Словачка Marián Hrkota Словачка FC Vozokany 40 3600 14 0.35 9 26 15 6 0 0 38 0 7
37 Словачка Beňadik Pok Словачка Maškrtníci 40 3600 13 0.33 20 46 39 5 0 0 30 0 1
38 Унгарија Gábor Brand Словачка Maškrtníci 31 2790 13 0.42 19 22 22 3 0 0 24 0 31
39 Словачка Václav Lančík Словачка FC mengvaji 40 3600 13 0.33 11 50 50 6 0 0 38 3 0
40 Словачка Gustáv Okoš Словачка FC KE '20 Biela 38 3420 13 0.34 9 39 33 9 0 0 45 4 0
41 Унгарија Sándor Kertes Денови за наплата: 2 (Пневмонија) Словачка Strasak 34 3060 13 0.38 8 39 46 8 0 0 34 7 0
42 Словачка Vlastimil Pafko Словачка FC JD 40 3600 13 0.33 5 39 32 6 0 0 39 4 0
43 Словачка Miroslav Baliga Словачка Arsenal FC 41 3690 13 0.32 5 38 38 3 0 0 39 4 0
44 Швајцарија Lukas Cornu Словачка FC mengvaji 11 990 13 1.18 2 18 12 1 0 0 10 4 0
45 Алжир Mohamed Salah Haddou Словачка FC Rybky 33 2474 12 0.36 26 25 25 6 0 0 42 1 3
46 Словачка Jerguš Živner Словачка FC Vozokany 41 3690 12 0.29 22 25 27 2 0 0 30 1 15
47 Словенија Dušan Katanec Словачка FK Jur nad Hron 16 1365 12 0.75 3 23 14 1 1 1 19 3 0
48 Австрија Ralf Moretti Словачка FC Potok 15 890 12 0.80 2 30 25 1 0 0 10 5 0
49 Саудиска Арабија Gibril Suhayl Словачка Maškrtníci 40 3600 11 0.28 12 35 22 1 0 0 35 0 7
50 Колумбија Marcos Narváez Словачка 1. FC Budatin 40 2395 11 0.28 8 32 25 3 0 0 34 0 0

Голмани

Поз Име Тим MP GA SV Sv% CS Str LStr
1 Италија Mariano Alerte Денови за наплата: 6 (Истегнување на абдоменот) Словачка Maškrtníci 41 5 47 90.4 37 940 1983
2 Словачка Ferdinand Cirmoš Словачка FC Vozokany 40 15 42 73.7 33 1379 1379
3 Словачка Štefan Dolínek Словачка FC Rybky 35 13 50 79.4 28 764 764
4 Русија Maxim Berezovskiy Словачка KUBA FC 132499 41 43 114 72.6 25 150 942
5 Полска Michał Bargielski Словачка FK Jur nad Hron 41 42 61 59.2 22 174 444
6 Италија Leardo Parise Словачка THORA TEAM 25 8 23 74.2 21 420 1113
7 Романија Marius Şerban Словачка DALLAS STARS 41 55 138 71.5 17 48 481
8 Франција Tom Carrel Словачка 1. FC Budatin 29 28 69 71.1 17 142 866
9 Словачка Roman Demín Словачка Lesáci 28 20 57 74.0 14 63 626
10 Словачка Oskar Donner Словачка FC Brezno 41 117 153 56.7 12 94 288
11 Литванија Šarūnas Ivoška Словачка FC Potok 17 9 13 59.1 12 18 599
12 Латвија Gviduts Smilģis Словачка FC Potok 14 5 20 80.0 11 186 692
13 Република Чешка Václav Gvizd Словачка 1. FC Budatin 11 1 5 83.3 10 266 723
14 Русија Pavel Komissarov Словачка THORA TEAM 16 17 29 63.0 9 519 519
15 Словачка Radoslav Homola Словачка 1FC Nove Zamky 35 95 140 59.6 8 36 372
16 Словачка Urban Bilanič Словачка Strasak 34 77 138 64.2 8 5 287
17 Словачка Martin Dúbravec Словачка 1.FC Mor ho 21 57 99 63.5 7 380 380
18 Словачка Marián Tiho Словачка FC KE '20 Biela 41 132 193 59.4 6 23 344
19 Колумбија Oscar Herrera Словачка Arsenal FC 31 93 124 57.1 6 22 375
20 Италија Mauro Guidugli Словачка FC Potok 10 8 20 71.4 6 107 415


LOG: soccer_calendar