Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Финансии

818 449 838
ППМ Продавница
Следен натпревар
Team noname 141547
Лигашки натпревар
23.01.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Овој дел ќе ви обезбеди преглед на финансиите во вашиот тим. Овде може да видите детална анализа на приходите и трошоците на клубот. Одкако економијата е основа на работењето на секој клуб, потребно е да се провери оваа страница редовно и внимателно да се планираат приходите и трошоците. Некои приходи како што се оние од генералниот спонзор се доделуваа само еднаш неделно - во среда.


ПриходиДенесВчераНеделаСезонаВкупно
Продажба на билети0003 382 800210 426 500
Генерален спонзор0844 549844 5495 911 843585 269 795
Медиумски спонзор058 25358 253407 77133 345 963
Продажба на сувенири00034 4752 628 737
Закуп на ВИП ложа00000
Продажба на играч000083 364 735
Продажба на персонал00000
Парична награда за рангирање0000109 433 185
Парични награди за статистика0000248 114
Други00001 181 651 540
Вкупно0902 802902 8029 736 8892 206 368 569

ТрошоциДенесВчераНеделаСезонаВкупно
Плати на играчите16 70316 70366 812768 338122 472 395
Плати на персоналот00004 513
Одржување на објекти3 7443 74414 976199 97415 371 421
Одржување на стадионот8 6688 66834 672445 68031 918 013
Изградба000031 720 000
Купување на играчи00009 126 481
Купување на персонал0000275 000
Напредок во исплатата на кредитот0000167 510 739
Парични казни00000
Надоместоци0000213 869
Други00001 009 306 300
Вкупно29 11529 115116 4601 413 9921 387 918 731

Добивка/Загуба -29 115873 687786 3428 322 897818 449 838


LOG: soccer_calendar