Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Планирање

818 528 796
Добиј бесплатни кредити!
Следен натпревар
1. FC Budatin
Лигашки натпревар
26.01.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Ако имате креирано голем број на различни состави и тактики, тоа е многу погодно за план кој состав или тактики да се примени за различните видови на натпревари. Оваа страница ќе ви помогне да го направите тоа. Натпревари, за кои веќе имате избрана постава или тактика од календарот или од следниот натпревар страница, се наведени подолу како исклучоци. Подесувања направи преку овие страници имаат приоритет над поставките направени на страница планирање.
Вид на натпревар Постава Тактики
Лигашки натпревар
Испаѓање/промовирање натпревар
Националниот Куп натпревар
Лига Куп натпревар
Меѓународен куп натпревар
Натпревар од СуперЛига Купот
Пријателски натпревари
Турнир натпревар

Исклучиоци

Без исклучиоци


LOG: soccer_calendar