Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 Постава

811 171 488
Овдека можете да го наместите составот за престојниот натпревар. Првин изберете играчи за натпреварот со кликање на коцката пред името на играчот. Овие играчи ќе бидат додадени на листата горе од каде што ќе можете да ги повлечете на посакуваната позиција на теренот. Кликнете и задржето го играчот на дресот или на името, повлечето го до посакуваната позиција и тогаш пуштете го.
Одберете постава:


Формација: - Хемија:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

Верзија за мобилен
S Име A Гол Одб Сре Нап Уда Дод Тех Брз Гла Иск ВП ПрС Хем Ене
Словачка Richard Bodnak 28 30 15 15 14 21 20 20 19 37 16 191 R 37 100
Словачка Ladislav Gallik 28 30 13 11 14 26 16 18 14 27 0 169 R 32 100
Словачка Valér Mackanic 28 24 15 21 13 15 18 16 37 17 1 176 L 32 100
Словачка Ľubomír Kotvasík 28 16 15 19 26 37 21 22 19 50 11 225 U 40 100
Словачка Ján Bútora 27 13 14 16 25 16 54 18 16 16 2 188 L 37 100
Словачка Karol Majerský 28 12 13 13 43 22 50 19 16 19 56 207 U 87 99
Словачка Peter Rešovský 27 12 26 18 27 47 20 18 20 19 56 207 R 80 99
Словачка Alexander Selucký 30 13 14 27 25 16 16 15 18 18 41 162 R 81 99
Словачка Radomír Slávo 28 20 17 43 15 14 16 17 19 20 49 181 U 87 99
Словачка Milan Mihočka 28 15 15 24 8 15 14 20 37 18 3 166 L 32 100
Словачка Vratko Macula 27 47 12 28 16 19 17 18 21 19 59 197 U 81 99
Словачка Ján Hojstrič 28 16 16 40 30 35 21 19 19 18 57 214 L 75 99
Словачка Milan Hablák 28 14 23 26 23 29 17 24 18 19 24 193 U 39 100
Словачка Tichomír Porubiak 28 12 13 24 25 19 18 18 28 18 3 175 R 41 100
Словачка Anton Nieder Денови за наплата: 2 (Хипертермија) 30 15 13 34 26 21 27 19 19 20 58 194 L 81 99
Словачка Zdenko Gorn 28 26 26 11 23 18 16 37 14 18 9 189 R 60 99
Словачка Branislav Madunický 28 15 26 19 13 13 18 16 18 18 11 156 R 41 100
Словачка Oskar Furst 27 9 26 19 13 18 11 12 12 13 0 133 R 32 100
Словачка Juraj Pandula 27 9 31 10 10 14 15 15 14 31 43 149 U 77 100
Словачка Frederik Šechný 30 10 46 12 15 17 21 21 49 22 57 213 L 85 99
Словачка Martin Kobezda 27 15 38 8 10 25 19 32 15 19 49 181 R 72 99
Словачка Ondrej Maleza 27 13 36 11 11 12 14 14 16 15 47 142 U 86 99
S Име A Гол Одб Сре Нап Уда Дод Тех Брз Гла Иск ВП ПрС Хем ЕнеВчитајте состав од натпревар:


LOG: soccer_calendar