Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Парична награда за рангирање: IV.4 (Словачка)

811 171 488
Добиј бесплатни кредити!
Следен натпревар
FC Potok
Лигашки натпревар
15.12.2019 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Држава: Лига:

Ранкинг Тим Парична награда
1 ? Словачка Rossoneri 6 125 098
2 ? Словачка Nova Ves HotSpurs 5 383 387
3 ? Словачка FC Vozokany 4 961 329
4 ? Словачка FK Malacke dziváky 4 622 774
5 ? Словачка KUBA FC 4 296 182
6 ? Словачка FC Rybky 4 043 522
7 ? Словачка 1. FC Budatin 3 798 518
8 ? Словачка FC EGT 3 619 789
9 ? Словачка FC Rio 3 445 368
10 ? Словачка FC Potok 3 331 479
11 ? Словачка FC 76ers 3 219 505
12 ? Словачка Lokomotiv Režinka 3 109 444
13 ? Словачка FC Juve 3 001 298
14 ? Словачка AFC Nové Mesto nad Váhom 2 895 066
15 ? Словачка FC Borovo 2 790 748
16 ? Словачка CSC club† 2 688 344
17 ? Словачка The Blue Angels 130864 † 2 637 860
18 ? Словачка Public account 2 587 854
19 ? Словачка Team noname 141547 2 538 327
20 ? Словачка Team noname 141533 2 489 278
21 ? Словачка Team noname 141374 2 440 708
22 ? Словачка Team noname 141324 2 392 616

Пари од награда за промовирање во повисока лига Парична награда
Директна промоција 9 187 647
Преку рунда за промоција 9 187 647


LOG: soccer_calendar