Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Играчи

876 398 403
Добиј бесплатни кредити!
Следен натпревар
FC Rybky
Лигашки натпревар
25.10.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

# Име Фун СкИ Возраст СрК ДК Ене Популарност ВП
0 Словачка Richard Bodnak Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 30 14 2/6 99/99 1 195
0 Словачка Ladislav Gallik Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 30 32 2/6 100/100 1 173
0 Словачка Valér Mackanic Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 30 45 1/6 100/100 1 179
0 Словачка Ľubomír Kotvasík Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 30 82 1/6 100/100 1 227
0 Словачка Ján Bútora Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 29 23 2/6 100/100 1 191
0 Словачка Karol Majerský Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 30 52 2/6 82/82 2 215
0 Словачка Peter Rešovský Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 29 89 1/6 96/96 2 209
0 Словачка Alexander Selucký Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 32 13 0/6 81/81 2 163
0 Словачка Radomír Slávo Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 30 38 1/6 80/80 2 185
0 Словачка Milan Mihočka Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 30 40 2/6 100/100 1 173
0 Словачка Vratko Macula Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 29 81 1/6 80/80 2 199
0 Словачка Ján Hojstrič Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 30 59 1/6 86/86 2 217
0 Словачка Milan Hablák Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 30 47 1/6 91/91 1 194
0 Словачка Tichomír Porubiak Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 30 57 1/6 99/99 1 177
0 Словачка Anton Nieder Денови за наплата: 1 (Исчашено лево рамо) Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 32 44 0/6 80/80 2 195
0 Словачка Zdenko Gorn Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 30 53 2/6 80/80 1 196
0 Словачка Branislav Madunický Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 30 28 1/6 100/100 1 159
0 Словачка Oskar Furst Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 29 1 1/6 93/93 1 138
0 Словачка Juraj Pandula Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 29 20 1/6 83/83 2 151
0 Словачка Frederik Šechný Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 32 70 1/6 81/81 2 219
0 Словачка Martin Kobezda Денови за наплата: 12 (Воспаление на жилата на десната подлактица) Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 29 48 2/6 80/80 2 188
0 Словачка Ondrej Maleza Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 29 17 2/6 81/81 2 145

Објаснителни белешки

    Капитен
  Тука се појавува националното знаме ако играчот игра во националниот тим
    Играч е на пазарот
    Играчот е на маркетот за слободни агенти
    Играчот е за продажба
   Играчот е повреден
    Играчот има белешка
    Играчот е ден-за-ден и може да се облече ако е потребно.LOG: soccer_calendar