Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на државата: Словачка

876 398 403
ППМ Продавница
Следен натпревар
FC Rybky
Лигашки натпревар
25.10.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Изаберете земја:
Основна информација
Име Словачка
Главниот град Bratislava
Население 5 379 455
Површина 49 035 km2
18 933 sq mi

Статистика на држава
Број на менаџери 92 289 (+0)
Фудбалски тимови 750 (+0)
Национален тим - Словачка
Дома - Гости
Дрес на тимот
Сениор
Селектор Сопственик на ПРО пакет Словачка misoo8
Помошник Нема асистент
Под 20
Селектор Модератор j400
Помошник Сопственик на ПРО пакет Словачка ALFSR
Под 17
Селектор Сопственик на ПРО пакет Словачка sx19
Помошник Сопственик на ПРО пакет Словачка belasaba


LOG: soccer_calendar