Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Вработени

876 398 403
Добиј бесплатни кредити!
Следен натпревар
FC Rybky
Лигашки натпревар
25.10.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Членовите на персоналот го зголемуваат влијанието на нивните објекти.Ефикасноста е зависна од најмногу два члена на персоналот.Членот обележан како главен има поголемо влијание.Членот кој не е назначен за никоја позиција нема никакво влијание.Имајте на ум дека ако не им понудите нов договор,членовите на персоналот ќе си отидат по доаѓањето на новите апликанти.

Кандидати за работа

Оделот за човечки ресурси и економија ни испрати нови кандидати за работа на разговор!

Преостанати денови до доаѓањето на следните кандидати за работа: 3

Член на персоналот на клубот

Тренери

Клубот во моментов нема член на персоналот за да се пополни оваа позиција.

Физиотерапевти

Клубот во моментов нема член на персоналот за да се пополни оваа позиција.

Менаџери

Клубот во моментов нема член на персоналот за да се пополни оваа позиција.

Чувари на стадионот

Клубот во моментов нема член на персоналот за да се пополни оваа позиција.

Лектори

Клубот во моментов нема член на персоналот за да се пополни оваа позиција.

Спортски директори

Клубот во моментов нема член на персоналот за да се пополни оваа позиција.

Лекари

Клубот во моментов нема член на персоналот за да се пополни оваа позиција.


LOG: soccer_calendar