Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Подесувања на тимот

817 634 381
 
ППМ Продавница
Следен натпревар
FC Juve
Лигашки натпревар
21.01.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Име на тимот

Името на тимот може да се смени еднаш во сезоната. Тоа е опција од ПЛУС пакетот.

Цена во кредити: 30

Името на стадион

Името на стадионот може да се смени во било кое време. Ова е опција од ПЛУС пакетот.

Цена во кредити: 3

Вебстрана на тимот

Бебстраницата на тимот е прикажана во профилот на тимот. Ова е овозможено преку PRO пакет. (задолжителен формат: http://www.example.com)

Бришење на тимот

Ако не сте повеќе заинтересирани да го играте овај спорт или скате да почните со нов тим, можете да го отповикате вашиот тим. После поднесувањето на барањето, вашиот тим ќе биде отповикан после 3 дена иако се логирате. За време на овај период можете да го прекините одповикувањето на тимот во секој момент.

Сменете го личниот асистент

Прикачи слика од асистент

Препорачани димензии: 205x250 пиксели
Максимална големина на фајл: 100kB
Поддржани формати: GIF, JPG, PNG
Цена во кредити: 10
LOG: soccer_calendar