Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Лига вести

811 171 488
Држава: Лига:


Трансфери
13.12 -
09.12 1.5M
09.12 10k
09.12 2.1M
09.12 10k

Повреди
13.12 5
13.12 1
13.12 2
12.12 12
12.12 9

Надградби на стадионот и установите
12.12 5
11.12 10
10.12 3
09.12 7
---

Влезови во фудбалскиот профил
14.12 - 00:05:11
13.12 - 01:09:24
13.12 - 02:26:41
13.12 - 03:06:36
13.12 - 03:20:47

Други новости во лигата
04.12 Менаџерот на Словачка FC Vozokany доби специјална награда за постигнување 1200 поени за менаџерско искуство.
03.12 Словачка FC Rio го постави тренинг кампот.
25.11 Словачка FC Potok го постави тренинг кампот.
19.11 Словачка FC Rio го постави тренинг кампот.
19.11 Менаџерот на Словачка KUBA FC доби специјална награда за постигнување 601 поени за менаџерско искуство.
---
---
---
---
---


LOG: soccer_calendar