Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Национален Куп: Словачка - Сезона 32

811 171 488
Следен натпревар
FC Potok
Лигашки натпревар
15.12.2019 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Сезона: - Држава: - Рунда:

Група 2 (Тимови од садот 2 и 15)

Ра Дата Тим 1   Ра Тим 2 Резултат
65 - Словачка FC Pišta (II.2) vs - чао -
66 - Словачка fc siko (II.2) vs - чао -
67 - Словачка Real Čachtice (II.2) vs - чао -
68 - Словачка poltar fc (II.3) vs - чао -
69 - Словачка FC Kežmarok (II.1) vs - чао -
70 - Словачка FC OLD Kremnica (II.2) vs - чао -
71 - Словачка FC Straky Stropkov (II.4) vs - чао -
72 - Словачка FC Kukláči DT (II.4) vs - чао -
73 - Словачка MFK Košice 47 (II.3) vs - чао -
74 - Словачка Farsley A.F.C (II.4) vs - чао -
75 - Словачка Old Boys 63 (II.3) vs - чао -
76 - Словачка AFC Ajax team (II.3) vs - чао -
77 - Словачка FC Furča KE (II.1) vs - чао -
78 - Словачка Jedi Knights (II.4) vs - чао -
79 - Словачка FC Saruspool (II.2) vs - чао -
80 13.12.2019 Словачка Hoten Toten (II.4) vs 902 Словачка FC Halmeš (IV.3) + PPM TV
81 - Словачка Invaders Košice (II.4) vs - чао -
82 - Словачка FK Sitno Prenčov (II.3) vs - чао -
83 - Словачка Tisovec United (II.1) vs - чао -
84 - Словачка FC Omšenie (II.1) vs - чао -
85 - Словачка fc osral (II.1) vs - чао -
86 - Словачка Athletrico Madrid CF (II.4) vs - чао -
87 - Словачка Matko-AC Milan (II.2) vs - чао -
88 - Словачка AJAX AMSTERDAM (II.2) vs - чао -
89 - Словачка Kraken (II.1) vs - чао -
90 - Словачка Lost Stars Kynek (II.4) vs - чао -
91 - Словачка FC Carat Distillery (II.3) vs - чао -
92 - Словачка KelthaCity F.C. (II.2) vs - чао -
93 - Словачка FC SOVCOVCI (II.1) vs - чао -
94 - Словачка KOVSTAV (II.2) vs - чао -
95 - Словачка FCST23 (II.1) vs - чао -
96 - Словачка Hafan (II.2) vs - чао -
97 13.12.2019 Словачка Presporska kasaren (II.4) vs 897 Словачка Team noname 141358 (IV.2) + PPM TV
98 - Словачка Ohniví Draci (II.4) vs - чао -
99 - Словачка FK_Trebisov (II.3) vs - чао -
100 13.12.2019 Словачка FC Andy Team Petržalka (II.3) vs 899 Словачка Public account (IV.4) PPM TV
101 - Словачка FC NYX (II.2) vs - чао -
102 - Словачка FK Polar Bears (II.1) vs - чао -
103 - Словачка NEWTON HEATH L.Y.R FC (II.1) vs - чао -
104 - Словачка FC LIVERPOOL -1892 (II.4) vs - чао -
105 - Словачка SUNTEL Nižná Hutka (II.3) vs - чао -
106 13.12.2019 Словачка Sparta Praha CKD (II.3) vs 901 Словачка Slovan Petržalka (IV.2) + PPM TV
107 - Словачка AC VARGAS (II.2) vs - чао -
108 - Словачка 1 FC Scubadivers Atlantis (II.2) vs - чао -
109 - Словачка Galatasaray SK (II.1) vs - чао -
110 - Словачка SF MARANELLO (II.2) vs - чао -
111 - Словачка Long Field Wranglers (III.9) vs - чао -
112 - Словачка AC DIABLO NITRA (III.6) vs - чао -
113 - Словачка FC Canon Bratislava (III.2) vs - чао -
114 - Словачка FC SSM Strážske (III.4) vs - чао -
115 - Словачка Arsenal Peres (III.12) vs - чао -
116 - Словачка SW Masters (III.4) vs - чао -
117 13.12.2019 Словачка Canianca Juniors (III.16) vs 898 Словачка Team noname 141630 (IV.2) + PPM TV
118 - Словачка FC Terasa (III.15) vs - чао -
119 - Словачка AFC Pepanov (III.5) vs - чао -
120 - Словачка Maverick Football Team (III.8) vs - чао -
121 - Словачка Partizan Bardouev (III.3) vs - чао -
122 - Словачка ZÁLUŽIE PATRIOTS (III.8) vs - чао -
123 - Словачка FC Martin City (III.14) vs - чао -
124 - Словачка Free Style Attack (III.5) vs - чао -
125 13.12.2019 Словачка Deportivo La Janikovce (III.10) vs 900 Словачка FC Killers (IV.1) + PPM TV
126 - Словачка Ondava Tisinec (III.12) vs - чао -
127 - Словачка manchesteri egyesület (III.3) vs - чао -
128 - Словачка FC Motorové Myši (III.14) vs - чао -


LOG: soccer_calendar