Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Преглед на играчите

876 398 403
Име Поз Возраст СкИ СрК ДК Гол Одб Сре Нап Уда Дод Тех Брз Гла Иск ВП ПрС
Словачка Richard Bodnak 30 Нескаутиран 14 2/6 30 15 15 14 21 20 20 19 41 16 195 R
Словачка Ladislav Gallik 30 Нескаутиран 32 2/6 30 13 11 14 26 16 18 14 31 0 173 R
Словачка Valér Mackanic 30 Нескаутиран 45 1/6 24 15 21 13 15 18 16 40 17 1 179 L
Словачка Ľubomír Kotvasík 30 Нескаутиран 82 1/6 16 15 19 26 37 21 22 19 52 12 227 U
Словачка Ján Bútora 29 Нескаутиран 23 2/6 13 14 19 25 16 54 18 16 16 2 191 L
Словачка Karol Majerský 30 Нескаутиран 52 2/6 12 13 13 51 22 50 19 16 19 76 215 U
Словачка Peter Rešovský 29 Нескаутиран 89 1/6 12 28 18 27 47 20 18 20 19 70 209 R
Словачка Alexander Selucký 32 Нескаутиран 13 0/6 13 14 27 26 16 16 15 18 18 62 163 R
Словачка Radomír Slávo 30 Нескаутиран 38 1/6 20 21 43 15 14 16 17 19 20 71 185 U
Словачка Milan Mihočka 30 Нескаутиран 40 2/6 15 15 24 8 15 14 20 44 18 4 173 L
Словачка Vratko Macula 29 Нескаутиран 81 1/6 49 12 28 16 19 17 18 21 19 81 199 U
Словачка Ján Hojstrič 30 Нескаутиран 59 1/6 16 16 43 30 35 21 19 19 18 77 217 L
Словачка Milan Hablák 30 Нескаутиран 47 1/6 14 24 26 23 29 17 24 18 19 31 194 U
Словачка Tichomír Porubiak 30 Нескаутиран 57 1/6 12 13 24 25 19 18 18 30 18 5 177 R
Словачка Anton Nieder Денови за наплата: 1 (Исчашено лево рамо) 32 Нескаутиран 44 0/6 15 13 35 26 21 27 19 19 20 79 195 L
Словачка Zdenko Gorn 30 Нескаутиран 53 2/6 26 26 11 30 18 16 37 14 18 21 196 R
Словачка Branislav Madunický 30 Нескаутиран 28 1/6 15 26 22 13 13 18 16 18 18 11 159 R
Словачка Oskar Furst 29 Нескаутиран 1 1/6 9 31 19 13 18 11 12 12 13 7 138 R
Словачка Juraj Pandula 29 Нескаутиран 20 1/6 9 31 10 10 14 15 15 14 33 62 151 U
Словачка Frederik Šechný 32 Нескаутиран 70 1/6 10 46 12 15 17 21 21 55 22 79 219 L
Словачка Martin Kobezda Денови за наплата: 12 (Воспаление на жилата на десната подлактица) 29 Нескаутиран 48 2/6 15 38 8 10 32 19 32 15 19 71 188 R
Словачка Ondrej Maleza 29 Нескаутиран 17 2/6 13 36 11 11 12 14 14 19 15 70 145 U
Име Поз Возраст СкИ СрК ДК Гол Одб Сре Нап Уда Дод Тех Брз Гла Иск ВП ПрС


LOG: soccer_calendar