Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Продажбата и предлози

811 171 488
ППМ Продавница
Следен натпревар
FC Potok
Лигашки натпревар
15.12.2019 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Ваши моментални продажби

Ова е местото каде што можете да ги најдете сите играчи и членови на персоналот кои во моментов се на пазарот.

Играчи

Вие не продавате играчи

Вработени

Вие не продавате членови на персонал

Ваши моментални понуди

Ова е местото каде што можете да ги најдете сите понуди за играчите или членовите на персоналот кои во моментов се на пазарот, дури и ако овие предлози биле подобрени.

Играчи

Нема понуди

Вработени

Нема понуди

Вашите неодамнешни понуди за извршени продажби

Ова е местото каде може да се најдат вашите понуди за играчи и персонал продадени во текот на последните 3 дена.

Играчи

Нема понуди

Вработени

Нема понуди


LOG: soccer_calendar