Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Драфт

876 398 403

Број на играчи кои можиш бесплатно да ги скаутираш денес: 2

Следен драфт: 2020-11-08 19:00:00

Листа на играчи за скаутирање ()


Драфт редослед:

Редоследот на драфтот ќе биди прикажан на:: 2020-11-01

Рангирање на играчи:

Поз
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Име СкИ ПрС ДК Вид Pot Акција
Помести играч
Anton Dambosky
Нескаутиран играч L 5/6 D ?
Помести играч
Peter Ilčík
Нескаутиран играч L 5/6 D ?
Помести играч
Bohuš Kraus
Нескаутиран играч R 5/6 F ?
Помести играч
Kamil Slamčík
Нескаутиран играч U 5/6 D ?
Помести играч
Medard Polášek
Нескаутиран играч U 6/6 M ?
Помести играч
Viliam Rovder
Нескаутиран играч L 6/6 D ?
Помести играч
Miroslav Popovich
Нескаутиран играч U 5/6 M ?
Помести играч
Roman Sida
Нескаутиран играч U 5/6 D ?
Помести играч
Štefan Želinský
Нескаутиран играч U 5/6 D ?
Помести играч
Rastislav Tajovský
Нескаутиран играч U 5/6 G ?
Помести играч
Martin Rybanský
Нескаутиран играч L 5/6 G ?
Помести играч
Róbert Grossman
Нескаутиран играч L 5/6 D ?
Помести играч
Klement Grejták
Нескаутиран играч L 6/6 D ?
Помести играч
Alexander Pranda
Нескаутиран играч R 5/6 G ?
Помести играч
Dobroslav Pecko
Нескаутиран играч L 6/6 D ?
Помести играч
Milan Gahér
Нескаутиран играч R 6/6 M ?
Помести играч
Slavomír Ficker
Нескаутиран играч R 5/6 D ?
Помести играч
Vít Pancucha
Нескаутиран играч L 6/6 G ?
Помести играч
Viliam Géci
Нескаутиран играч R 6/6 M ?
Помести играч
Michael Potreský
Нескаутиран играч L 5/6 M ?
Помести играч
Metod Pirožek
Нескаутиран играч L 5/6 M ?
Помести играч
Bohumil Flok
Нескаутиран играч U 6/6 D ?
Помести играч
Félix Goroš
Нескаутиран играч R 6/6 F ?
Помести играч
František Dolanský
Нескаутиран играч L 6/6 F ?
Помести играч
Vendelín Lačný
Нескаутиран играч U 6/6 M ?
Помести играч
František Morozov
Нескаутиран играч R 6/6 M ?
Помести играч
Daniel Fačka
Нескаутиран играч U 5/6 F ?
Помести играч
Dominik Misata
Нескаутиран играч U 6/6 F ?
Помести играч
Pavol Grna
Нескаутиран играч L 5/6 M ?
Помести играч
Michal Voskár
Нескаутиран играч R 6/6 D ?
Помести играч
Milan Hronek
Нескаутиран играч L 6/6 F ?
Помести играч
Bernard Marinko
Нескаутиран играч L 6/6 F ?
Помести играч
Zoltán Hummel
Нескаутиран играч U 6/6 F ?
Помести играч
Bruno Filip
Нескаутиран играч U 6/6 M ?
Помести играч
Marek Liner
Нескаутиран играч R 5/6 D ?
Помести играч
Juraj Soviar
Нескаутиран играч R 5/6 D ?
Помести играч
Boleslav Sirmai
Нескаутиран играч R 6/6 D ?
Помести играч
Peter Rezek
Нескаутиран играч L 6/6 D ?
Помести играч
Ján Bodorík
Нескаутиран играч R 5/6 D ?
Помести играч
Leonard Michal
Нескаутиран играч U 5/6 D ?
Помести играч
Vladislav Grumel
Нескаутиран играч L 6/6 M ?
Помести играч
Dezider Redaj
Нескаутиран играч U 6/6 D ?
Помести играч
Albín Jurčík
Нескаутиран играч U 6/6 F ?
Помести играч
Adam Seifert
Нескаутиран играч R 5/6 F ?
Помести играч
Gejza Hančuľak
Нескаутиран играч U 5/6 F ?
Помести играч
Aurel Čábelka
Нескаутиран играч R 6/6 D ?
Помести играч
Ľudovít Valenčík
Нескаутиран играч R 6/6 G ?
Помести играч
Bohuš Nezbeda
Нескаутиран играч U 5/6 M ?
Помести играч
Karol Hunák
Нескаутиран играч L 6/6 F ?
Помести играч
Martin Sevillano
Нескаутиран играч L 6/6 M ?
Помести играч
Radovan Hartel
Нескаутиран играч L 6/6 M ?
Помести играч
Ľubomír Harmat
Нескаутиран играч U 5/6 D ?
Помести играч
Adam Kmotorka
Нескаутиран играч R 6/6 F ?
Помести играч
Ján Michalský
Нескаутиран играч L 6/6 D ?
Помести играч
Adrián Lovecký
Нескаутиран играч U 6/6 D ?
Помести играч
Igor Hrabovszky
Нескаутиран играч R 6/6 G ?
Помести играч
Vladimír Trak
Нескаутиран играч R 5/6 D ?
Помести играч
Edmund Michalco
Нескаутиран играч R 5/6 M ?
Помести играч
Marcel Skuliga
Нескаутиран играч R 5/6 D ?
Помести играч
Bernard Saksa
Нескаутиран играч R 5/6 M ?
Помести играч
Jaroslav Hlavaj
Нескаутиран играч U 6/6 M ?
Помести играч
Martin Ralidiak
Нескаутиран играч U 5/6 D ?
Помести играч
Anton Gašparič
Нескаутиран играч U 5/6 D ?
Помести играч
Igor Madola
Нескаутиран играч L 6/6 D ?
Помести играч
Bohuš Kompas
Нескаутиран играч R 5/6 F ?
Помести играч
Tomáš Cabák
Нескаутиран играч R 5/6 G ?
Помести играч
Adam Lipovec
Нескаутиран играч R 6/6 F ?
Помести играч
Miroslav Raždík
Нескаутиран играч L 6/6 D ?
Помести играч
Hubert Vloch
Нескаутиран играч L 6/6 M ?
Помести играч
Tomáš Lukanský
Нескаутиран играч R 6/6 M ?
Помести играч
Sebastián Černý
Нескаутиран играч L 5/6 D ?
Помести играч
Eliáš Hlobeň
Нескаутиран играч R 5/6 F ?
Помести играч
Marián Hlúch
Нескаутиран играч U 5/6 F ?
Помести играч
Roman Liégeon
Нескаутиран играч L 6/6 M ?
Помести играч
Patrik Licko
Нескаутиран играч U 6/6 M ?
Помести играч
Tibor Hanusa
Нескаутиран играч R 5/6 M ?
Помести играч
Oskar Barina
Нескаутиран играч U 6/6 G ?
Помести играч
Sebastián Bongo
Нескаутиран играч R 5/6 F ?
Помести играч
Ladislav Hyrlík
Нескаутиран играч L 5/6 M ?
Помести играч
Eugen Fek
Нескаутиран играч R 6/6 F ?
Помести играч
Marcel Skačan
Нескаутиран играч L 5/6 M ?
Помести играч
Miroslav Maruškin
Нескаутиран играч L 5/6 M ?
Помести играч
Vlastimil Párth
Нескаутиран играч R 5/6 D ?
Помести играч
Boleslav Rybanič
Нескаутиран играч U 6/6 M ?
Помести играч
Arnold Ihracky
Нескаутиран играч U 6/6 M ?
Помести играч
Martin Piroš
Нескаутиран играч L 5/6 D ?
Помести играч
Tomáš Rybnikár
Нескаутиран играч R 6/6 F ?
Помести играч
Martin Voloh
Нескаутиран играч R 5/6 M ?
Помести играч
Ferdinand Sirmai
Нескаутиран играч L 5/6 F ?
Помести играч
Rastislav Sochor
Нескаутиран играч L 6/6 D ?
Помести играч
Dávid Leckéši
Нескаутиран играч U 5/6 D ?
Помести играч
Ján Prak
Нескаутиран играч R 5/6 D ?
Помести играч
Urban Chládecký
Нескаутиран играч R 6/6 M ?
Помести играч
Ondrej Haščák
Нескаутиран играч L 6/6 D ?
Помести играч
Alexander Savčak
Нескаутиран играч R 5/6 M ?
Помести играч
Pankrác Pandoš
Нескаутиран играч R 6/6 M ?
Помести играч
Anton Horňák
Нескаутиран играч R 5/6 F ?
Помести играч
Alan Hajžuš
Нескаутиран играч R 6/6 D ?
Помести играч
Benjamín Dod
Нескаутиран играч R 5/6 M ?
Помести играч
Jozef Kurek
Нескаутиран играч L 6/6 M ?
Помести играч
Ladislav Emer
Нескаутиран играч L 6/6 M ?
Помести играч
František Fatika
Нескаутиран играч R 6/6 M ?
Помести играч
Adrián Heyl
Нескаутиран играч L 6/6 D ?
Помести играч
Richard Kolník
Нескаутиран играч R 6/6 M ?

LOG: soccer_calendar