Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Спортска академија

876 398 403
Добиј бесплатни кредити!
Следен натпревар
FC Rybky
Лигашки натпревар
25.10.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Спортскиот директор редовно праќа играчи за проба во главниот тим. Можете да ги видите а со тоа ангажирате играчите кои се во тест период. Имајте на ум дека ако не потпишете договор со овие играчи, тие ќе заминат кога новата група на играчи ќе пристигне. Ѕвездите укажуваат проценка на соодветноста на играчот за дадената позиција. Тие се пресметани од страна на квалитетите на атрибутите кои се важни за таа позиција. Вие ќе бидете во можност да ги видите проценките на квалитетите на атрибутите само откако тој ќе се приклучи на тимот.

Играчи препорачани од спортската академија

Спортскиот директор ни испрати нови млади играчи за проба!

Преостанати денови до доаѓањето на нови играчи: 7

Камп за обука

Два пати по сезона можете да организирате тренинг камп во Спортската академија. Играчите кои ќе ги испратите во кампот ќе напредуваат побрзо. Колку е поголемо нивото на спортската академија, повеќе играчи можете да изпратите на овој камп за да напредуваат побрзо. Можете да испраќате играчи во кампот на максимум 7 дена. Внимание! Играчите во тренинг кампот нема да можат да играат натпревари. Ако се генерира формација по случаен избор за наредниот натпревар (пример ако нема доволно здрави играчи), некои играчи може да се вратат од кампот за еден ден за да играат на натпреварот. Во овој случај тие нема да добијат тренинг бонус.LOG: soccer_calendar