Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1295 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Статистика на играчот

660 938 651
Сезона:  Вид:

Играчи

Име MP Min G G/M A ST SW YC RC SO FC ИН ТК
Германија Nathanael Brueggemann 7 630 13 1.86 3 18 9 0 0 0 4 3 1
Словачка Ivan Paldan 7 630 10 1.43 4 22 5 0 0 0 2 1 0
Република Чешка Pavel Štědrý 7 630 4 0.57 6 5 9 0 0 0 7 0 2
Словенија Brin Cajnko 4 360 3 0.75 3 4 4 2 0 0 7 0 1
Полска Oskar Zadrożny 6 540 2 0.33 1 2 3 1 0 0 6 0 0
Република Чешка Roland Jakšík 7 630 2 0.29 4 2 2 0 0 0 6 0 1
Полска Dawid Rybak 7 630 1 0.14 5 4 5 3 0 0 9 0 0
Португалија Eliseu Jardim 7 630 0 0.00 1 0 4 1 0 0 2 0 0
Република Чешка Vlastimil Paletář 7 630 0 0.00 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Аргентина Javier Castellano 7 630 0 0.00 5 2 4 3 0 0 10 0 0
Унгарија Gergő Somogyi 4 360 0 0.00 0 1 2 2 0 0 3 0 0
Швајцарија Maxime Götschmann 7 630 0 0.00 2 2 4 2 0 0 6 0 0

Голмани

Име MP GA SV Sv% CS Str LStr
Република Чешка Vlastimil Paletář 7 8 12 60% 3 66min 135min


LOG: soccer_calendar