Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Тактики

876 398 403
ППМ Продавница
Следен натпревар
FC Rybky
Лигашки натпревар
25.10.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Тука можете да ги поставите основните тактички наредби за тимот да ги следи во текот на целиот натпревар. Стандардната тактика ќе се користи за секој натпревар, освен ако не поставите една од вашите други тактики за одреден натпревар од календарот.
Избери тактика:

Важност за натпревар

На полувреме

Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
 
Доколку не сакате да користите ниту една од овие опции, подесете го бројот на головите од 99 до 99.


Стил на игра

На полувреме

Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
 
Доколку не сакате да користите ниту една од овие опции, подесете го бројот на головите од 99 до 99.


Движење на нападите

На полувреме

Заостанува од...   Предводен од...
оддо оддо
 
променете во

променете во

 
Доколку не сакате да користите ниту една од овие опции, подесете го бројот на головите од 99 до 99.


Интензитет на игра

На полувреме

Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
 
Доколку не сакате да користите ниту една од овие опции, подесете го бројот на головите од 99 до 99.


Агресивност

На полувреме

Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
 
Доколку не сакате да користите ниту една од овие опции, подесете го бројот на головите од 99 до 99.


Употреба на офсајд стапица

На полувреме

Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
 
Доколку не сакате да користите ниту една од овие опции, подесете го бројот на головите од 99 до 99.


Стил на игра во одбраната

На полувреме

Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
 
Доколку не сакате да користите ниту една од овие опции, подесете го бројот на головите од 99 до 99.
LOG: soccer_calendar