Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Трансфери: Public account - Сезона: 32

818 449 838
ППМ Продавница
Следен натпревар
Team noname 141547
Лигашки натпревар
23.01.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

<< Сезона:

Број на продадени во текот на последните 112 дена:    Играчи: 0   Вработени: 0

Трансвер на играч

Нема трансвер на играчи оваа сезона

Персонал трансфери

Нема трансвер на вработени оваа сезона


LOG: soccer_calendar