Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Тренинг на играчите

876 398 403
Тренингот и последователните подобрување на играчите се од суштинско значење за вашиот тим има многу фактори кои влијаат на стапката на подобрување. Најважно е нивото на објектите за обука и регенерација и квалитетот на вработените кои работат таму. Имајте на ум дека на поголем квалитет на тренираниот атрибут, толку побрзо се подобрува стапката. Исто така имајте на ум дека како што долговечноста на кариера се намалува и играчот старее, способноста да се подобри се намалува.
Ниво на објектите за тренинг: 2

Тренерска ефикасност:
Одбрана: 0%    Напад: 0%
Ниво на објектите за регенерацијата: 1

Ефикасност на физиотерапевтите:
Одбрана: 0%    Напад: 0%

Име Поз Возраст СкИ ДК Гол Одб Сре Нап Уда Дод Тех Брз Гла Птр ТреА
Словачка Ján Hojstrič 30 Нескаутиран 1/6 165516644383304935502181198819371871 0.00
Словачка Peter Rešovský 29 Нескаутиран 1/6 126628541883276647642080189620631997 0.00
Словачка Vratko Macula 29 Нескаутиран 1/6 495812532876165619601749185921591975 0.00
Словачка Oskar Furst 29 Нескаутиран 1/6 91831571920131318301101122112231301 0.01
Словачка Radomír Slávo 30 Нескаутиран 1/6 205521704338153614241641175519282044 0.01
Словачка Milan Hablák 30 Нескаутиран 1/6 145724452631233529291749245418701946 0.00
Словачка Anton Nieder Денови за наплата: 1 (Исчашено лево рамо) 32 Нескаутиран 0/6 153213513570267821472741197319732031 0.00
Словачка Ján Bútora 29 Нескаутиран 2/6 133514091908256516565452183716291606 0.01
Словачка Branislav Madunický 30 Нескаутиран 1/6 150126222206133013281826162418321842 0.00
Словачка Zdenko Gorn 30 Нескаутиран 2/6 265326481159303918501659374114581870 0.01
Словачка Karol Majerský 30 Нескаутиран 2/6 125013331326516722705063195516541946 0.02
Словачка Alexander Selucký 32 Нескаутиран 0/6 131314382757265916151611151918241824 0.00
Словачка Martin Kobezda Денови за наплата: 12 (Воспаление на жилата на десната подлактица) 29 Нескаутиран 2/6 15093850801101432481964322915221958 0.00
Словачка Ondrej Maleza 29 Нескаутиран 2/6 134736471102116012201422144619141534 0.01
Словачка Frederik Šechný 32 Нескаутиран 1/6 106946871281158017672175216355682280 0.00
Словачка Tichomír Porubiak 30 Нескаутиран 1/6 124213282441253519291833183530391855 0.01
Словачка Valér Mackanic 30 Нескаутиран 1/6 243715262140134615521840161540481750 0.01
Словачка Milan Mihočka 30 Нескаутиран 2/6 15121548243383915291408203844191845 0.02
Словачка Richard Bodnak 30 Нескаутиран 2/6 302315401521142721062021203219384117 0.01
Словачка Juraj Pandula 29 Нескаутиран 1/6 91531531032100114281521152914283325 0.01
Словачка Ľubomír Kotvasík 30 Нескаутиран 1/6 167715591982266937782163229119405279 0.01
Словачка Ladislav Gallik 30 Нескаутиран 2/6 305913321122143726211663184714403116 0.01
Име Поз Возраст СкИ ДК Гол Одб Сре Нап Уда Дод Тех Брз Гла Птр ТреА

Програми за тренирање

Објаснителни белешки:
На страната "Вежби" атрибутот се прикажува во различен формат отколку на другите страници. На пример 850. Долниот лев број е вистинската вредност на атрибут. Горниот сив број во индексот е на квалитетот на атрибутот.

Просечно подобрување: 0.012 (Напредување)


LOG: soccer_calendar