Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Следени играчи

876 398 403
Добиј бесплатни кредити!
Следен натпревар
FC Rybky
Лигашки натпревар
25.10.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Оваа функција е дел од PRO пакет!      

Следени играчи или членови од штабот

Доколку сакате да следите некој вработен за кој што ти заинтересиран, или играч, во чии споспобности си заинтересиран, можеш да ги додадеш во листата за следење преку неговиот профил. Можеш да ги најдеш сите следени играчи на страната за Скаутирање, во секцијата следени играчи. Вработените кои се следени се наоѓаат на истата страна, во секцијата Следени вработени.
LOG: soccer_calendar