Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1292 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 Public account

ID: 5120
Словачка IV.4 (Позиција 22)
893 507 157
Јачина на тимот
Голман 14
Одбрана 18
Среден ред 16
Напад 9
Вкупно 14

3882

30.00

22/0

0

Pеклами


Public account
Тимски ИД 5120
Име на менаџерот Public account
Држава Словачка Словачка
Регион Bratislavský
Воспоставен 2010-06-01 (Сезона 1)
Лига Словачка IV.4 (Позиција 22)
Името на стадион Public arena (4800)
Вебстрана на тимот ---


Неодамна собрани знаменца

Најнови соопштенија за јавноста
Дрес на тимот
Голмански ракавици
Медиумски спонзорLOG: soccer_calendar