Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Договори

818 528 796
Добиј бесплатни кредити!
Следен натпревар
1. FC Budatin
Лигашки натпревар
26.01.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC


Име Возраст Договор Плата ДвТ АПД
Словачка Richard Bodnak 28 159 674 962
да
Словачка Ladislav Gallik 28 159 513 962
да
Словачка Valér Mackanic 28 159 571 962
да
Словачка Ľubomír Kotvasík Денови за наплата: 5 (Скршеница на десната надлактица) 28 159 1125 962
да
Словачка Ján Bútora 27 271 1023 962
да
Словачка Karol Majerský 28 159 1380 962
да
Словачка Peter Rešovský 27 271 1018 962
да
Словачка Alexander Selucký 30 271 488 962
да
Словачка Radomír Slávo 28 159 716 962
да
Словачка Milan Mihočka 28 159 535 962
да
Словачка Vratko Macula 27 271 1052 962
да
Словачка Ján Hojstrič 28 159 951 962
да
Словачка Milan Hablák Денови за наплата: 1 (Скршеница на десниот зглоб) 28 159 523 962
да
Словачка Tichomír Porubiak 28 159 428 962
да
Словачка Anton Nieder 30 271 673 962
да
Словачка Zdenko Gorn 28 159 659 962
да
Словачка Branislav Madunický 28 159 325 962
да
Словачка Oskar Furst 27 271 317 962
да
Словачка Juraj Pandula Денови за наплата: 13 (Фрактура на левата рака) 27 271 697 962
да
Словачка Frederik Šechný 30 271 1643 962
да
Словачка Martin Kobezda 27 271 898 962
да
Словачка Ondrej Maleza 27 271 494 962
да


LOG: soccer_calendar