Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Сезонски бонуси

818 528 796
ППМ Продавница
Следен натпревар
FC Rio
Лигашки натпревар
28.01.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Секоја сезона, можете да дадете бонус на максимум 3 играчи до 25 години, за кои сметате дека се клучни играчи за иднината на вашиот тим, со цел да ја придобиете нивната лојалност. Овој сезонски бонус е еднаков на 10 дневни плати на играчот и за секој таков бонус, играчот добива 5% намалување од бонусот за потпишување договор кога ќе биде слободен агент. Ова значи дека максималниот број на бонуси кој играч може да ги добие во неговата кариера изнесува 11 (од 15 до 25 години). На овој начин добивате намалување од 55% за потпишување нов договор. Овие бонуси не се објавуваат.
Сезона Максимален број на бонуси Бонусите се наградени
32 3 0

# Име Возраст ДК ВП S22 S23 S24 S25 S26 S27 S28 S29 S30 S31 S32 Попуст
0 Словачка Oskar Furst 27 2/6 134 0%
0 Словачка Juraj Pandula Денови за наплата: 13 (Фрактура на левата рака) 27 2/6 150 0%
0 Словачка Martin Kobezda 27 3/6 182 0%
0 Словачка Ondrej Maleza 27 3/6 142 0%
0 Словачка Peter Rešovský 27 1/6 207 0%
0 Словачка Vratko Macula 27 1/6 198 0%
0 Словачка Ján Bútora 27 2/6 188 0%
0 Словачка Branislav Madunický 28 2/6 157 0%
0 Словачка Zdenko Gorn 28 2/6 190 0%
0 Словачка Ľubomír Kotvasík Денови за наплата: 5 (Скршеница на десната надлактица) 28 2/6 225 0%
0 Словачка Ladislav Gallik 28 3/6 169 0%
0 Словачка Valér Mackanic 28 1/6 177 0%
0 Словачка Karol Majerský 28 2/6 209 0%
0 Словачка Tichomír Porubiak 28 2/6 175 0%
0 Словачка Radomír Slávo 28 1/6 182 0%
0 Словачка Milan Mihočka 28 3/6 167 0%
0 Словачка Richard Bodnak 28 2/6 191 0%
0 Словачка Milan Hablák Денови за наплата: 1 (Скршеница на десниот зглоб) 28 1/6 193 0%
0 Словачка Ján Hojstrič 28 1/6 215 0%
0 Словачка Alexander Selucký 30 1/6 162 0%
0 Словачка Frederik Šechný 30 2/6 214 0%
0 Словачка Anton Nieder 30 1/6 194 0%


LOG: soccer_calendar