Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Информација за лигата: IV.4 (Словачка)

811 171 488
Држава: Лига:Лига инфо
Активни менаџери 16
Менаџери со забрана 0
Блокирани менаџери 0
Тимови без менаџер 6
PRO менаџери 2
Тимови со свои знаменца 0
Просечен севкупен тимски рејтинг 154.07
Промоција во лигата Словачка III.4
Испаѓање во лигите -


LOG: soccer_calendar