Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Рангирање на државите

817 634 381
Службена PPM страница на Фејсбук
Стиснете Лајк на нашата Фејсбук страница и добијте ги најновите новости пред сите останати.
Следен натпревар
FC Juve
Лигашки натпревар
21.01.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Поз Држава Сезона 32
100%
Сезона 31
50%
Сезона 30
30%
Сезона 29
20%
Поени
1 Словачка Словачка 1384 9004 16881 6863 12323
2 Латвија Латвија 1346 5684 16074 9370 10884
3 Романија Романија 1803 7455 10575 5782 9859
4 Република Чешка Република Чешка 1284 8413 9140 8068 9846
5 Италија Италија 485 8361 9187 9720 9366
6 Холандија Холандија 717 6362 13101 7628 9354
7 Белгија Белгија 1331 7830 6464 6558 8497
8 Германија Германија 789 8064 7854 5583 8294
9 Украина Украина 1516 6583 6088 7880 8210
10 Бразил Бразил 2361 3492 9765 5822 8201
11 Русија Русија 1872 6080 7529 4510 8073
12 Уругвај Уругвај 2277 5252 7531 4327 8028
13 Србија Србија 519 6330 9263 7626 7988
14 Венецуела Венецуела 1035 5118 9830 6818 7907
15 Норвешка Норвешка 1230 3411 12698 5011 7747
16 Шведска Шведска 1245 9626 1917 5123 7658
17 Полска Полска 468 4856 11572 5718 7511
18 Колумбија Колумбија 831 7962 3740 7503 7435
19 Бугарија Бугарија 275 7403 7754 5476 7398
20 Швајцарија Швајцарија 965 8095 4748 4220 7281
21 Аргентина Аргентина 2220 4703 3155 8170 7152
22 Хрватска Хрватска 1145 5473 4949 8696 7105
23 Кинески Тајпеј Кинески Тајпеј 936 6579 6351 3923 6915
24 Австрија Австрија 673 4146 10076 5596 6888
25 Франција Франција 826 5036 4643 6996 6136
26 Финска Финска 471 3474 7406 6379 5706
27 Унгарија Унгарија 440 3850 6372 6795 5636
28 Иран Иран 1414 3325 5185 4994 5631
29 Белорусија Белорусија 1377 4376 4377 3690 5616
30 Македонија Македонија 1419 4116 2734 6518 5601
31 Словенија Словенија 780 6149 4452 1144 5419
32 Јапонија Јапонија 904 3206 4702 7049 5327
33 Данска Данска 594 3820 5070 5688 5163
34 Велика Британија Велика Британија 810 5108 2178 4810 4979
35 Шпанија Шпанија 839 4148 4066 4057 4944
36 Естонија Естонија 945 4575 2906 4147 4934
37 Босна и Херцеговина Босна и Херцеговина 1692 2984 3689 2944 4880
38 Португалија Португалија 896 3705 3391 5252 4816
39 Азербеjџан Азербеjџан 0 4700 5920 3308 4788
40 Израел Израел 579 4252 3620 4858 4763
41 Грција Грција 1143 4299 2496 3392 4720
42 Мексико Мексико 2040 3376 1639 2222 4664
43 Турција Турција 1293 3758 3656 1767 4622
44 Перу Перу 285 4056 5541 2934 4562
45 Шкотска Шкотска 684 3246 5786 2438 4530
46 Мароко Мароко 832 3544 2982 4742 4447
47 Австралија Австралија 300 4049 3668 4682 4361
48 Кина Кина 1527 1962 3648 3578 4318
49 Црна Гора Црна Гора 1419 2582 3078 1484 3930
50 САД САД 650 2656 3070 4072 3713
51 Молдавија Молдавија 208 1965 6058 3165 3641
52 Парагвај Парагвај 837 1902 4354 1634 3421
53 Ирска Ирска 1089 2426 682 4136 3334
54 Казахстан Казахстан 657 2748 1482 4202 3316
55 Канада Канада 349 2979 2815 3113 3306
56 Чиле Чиле 537 1981 1650 5926 3208
57 Литванија Литванија 342 209 5359 4116 2877
58 Индонезија Индонезија 0 3445 1472 1406 2445
59 Малезија Малезија 570 1302 2186 2442 2365
60 Саудиска Арабија Саудиска Арабија 859 1413 1246 1264 2192
61 Египет Египет 819 845 1878 1736 2152
62 Алжир Алжир 564 940 2795 1122 2097
63 Индија Индија 292 1388 1586 1206 1703


LOG: soccer_calendar