Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Инстантни предизвици - Препорачани противници

823 252 243
Добиј бесплатни кредити!
Следен натпревар
FC Kopanice 141324 †
Лигашки натпревар
23.02.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Instant challenges enable you to play immediately without waiting against any team. For every win you get points for the daily leaderboard. The stronger the opponent you defeat, the more points you earn. Можите да предизвикате тим овде, преку дневна табела или преку профилот на тимот
Бесплатни предизвици: 5/5 
Активирајте Про пак и добијте 5 екстра предизвици дневно бесплатно
Дневен лимит: 0/15 - Инстантни предизвици на лагер: 100

Појаки противници

Тим Mенаџер Јачина на тимот Акција
Република Чешка TJ Sokol Zlatníkyradekklimes16Предизвик
Велика Британија Warrington Corvustugezer16Предизвик
Бразил Londrina North Sidemklan16Предизвик

Соодветни противници

Тим Mенаџер Јачина на тимот Акција
САД Kicksth7kb1813Предизвик
Колумбија Deportivo tachiraEl Destructor14Предизвик
Република Чешка FC Újezd nad LesyDarecek14Предизвик

Послаби противници

Тим Mенаџер Јачина на тимот Акција
Унгарија Marsi FCMarsiG12Предизвик
Словачка FC Halmeš2hinco212Предизвик
Унгарија Diósgyöri vtkBorisz2312Предизвик


LOG: soccer_calendar