Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 Новости за Тимот

817 412 961
 
ППМ Продавница
Следен натпревар
CSC club†
Лигашки натпревар
19.01.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Денес (16:15)

Резултат од натпреварот на националниот тим во У17.


Нашиот национален тим во У17 играше пријателски натпревар. Ако сте го пропуштиле, проверете ја снимката или извештајот.

Вид на натпреварПријателски натпревар на националниот тим
Национален тимАлжир Алжир U17
Национален тимСловачка Словачка U17


Денес

(16:15)
Резултат од натпреварот на националниот тим во У17.

Вчера

16. Јануари

14. Јануари

13. Јануари

12. ЈануариLOG: soccer_calendar