Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фабрики

811 171 488
Службена PPM страница на Фејсбук
Стиснете Лајк на нашата Фејсбук страница и добијте ги најновите новости пред сите останати.
Следен натпревар
FC Potok
Лигашки натпревар
15.12.2019 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Важен дел од еден фудбалски клуб се објектите. Секоја од седумте видови на објекти има различна функција, и секој има 15 нивоа. Колку е повисоко нивото на објектот, толку е поголем придонесот за клубот. Да се зголеми влијанието на секој објект повеќе, може да вработи персонал за сите видови на објекти. Можете да најдете детални информации за секој објект на екранот каде што се гради или во водичот.
Ниво на одржување: 2 Ефикасност на центарот за одржување 0%
Дневни трошоци за оддржување на обиектот: 3 744

Центар за тренинг

Број на членови на персоналот: 0
       

Центар за обновување

Број на членови на персоналот: 0
       
  
Рушете

Човечки ресурси и економски оддел

Број на членови на персоналот: 0
       

Центар за одржување

Број на членови на персоналот: 0
       

Образовен центар

Број на членови на персоналот: 0
       

Спортска академија

Број на членови на персоналот: 0
       

Медицински центар

Број на членови на персоналот: 0
       LOG: soccer_calendar