Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Камп за обука

818 499 681
ППМ Продавница
Следен натпревар
FC Rio
Лигашки натпревар
28.01.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Два пати по сезона можете да организирате тренинг камп во Спортската академија. Играчите кои ќе ги испратите во кампот ќе напредуваат побрзо. Колку е поголемо нивото на спортската академија, повеќе играчи можете да изпратите на овој камп за да напредуваат побрзо. Можете да испраќате играчи во кампот на максимум 7 дена. Внимание! Играчите во тренинг кампот нема да можат да играат натпревари. Ако се генерира формација по случаен избор за наредниот натпревар (пример ако нема доволно здрави играчи), некои играчи може да се вратат од кампот за еден ден за да играат на натпреварот. Во овој случај тие нема да добијат тренинг бонус.
Ниво на спортската академија: 2
Тренинг: 0%
Максимален број на играчи во кампот: 3
Тренинг бонус: +22%

  Име T Возраст СкИ ДК Гол Одб Сре Нап Уда Дод Тех Брз Гла Птр ТреА
Словачка Vratko Macula G 27 Нескаутиран 1/6 484312292884165519501771187221631970 0.01 Гол
Словачка Peter Rešovský F 27 Нескаутиран 1/6 124826651882279447392084188820841965 0.02 Одб
Словачка Radomír Slávo M 28 Нескаутиран 1/6 205918434362152914271613173719612046 0.00 Одб
Словачка Oskar Furst D 27 Нескаутиран 2/6 90127231913130118011129124012281325 0.01 Одб
Словачка Milan Hablák M 28 Нескаутиран 1/6 142323652664234029471739245718451934 0.00 Одб
Словачка Branislav Madunický D 28 Нескаутиран 2/6 150526482007130613201801160718311816 0.01 Сре
Словачка Anton Nieder M 30 Нескаутиран 1/6 156113743487264821522740196619602053 0.01 Сре
Словачка Ján Hojstrič M 28 Нескаутиран 1/6 165116624183305135542187199619471883 0.01 Сре
Словачка Ján Bútora F 27 Нескаутиран 2/6 133614171623254616445447183916381622 0.02 Сре
Словачка Alexander Selucký M 30 Нескаутиран 1/6 134714302748254916041601150618511850 0.01 Нап
Словачка Karol Majerský F 28 Нескаутиран 2/6 122113631333455122725042195216691938 0.03 Нап
Словачка Zdenko Gorn G 28 Нескаутиран 2/6 265226521127245318691642377014511868 0.03 Нап
Словачка Martin Kobezda D 27 Нескаутиран 3/6 15223841811100226551949323315041959 0.02 Уда
Словачка Valér Mackanic G 28 Нескаутиран 1/6 245715312130132115531867162738451732 0.01 Брз
Словачка Milan Mihočka M 28 Нескаутиран 3/6 15271543244983515461446201538171823 0.03 Брз
Словачка Ondrej Maleza D 27 Нескаутиран 3/6 133036601104115112011432144517021552 0.02 Брз
Словачка Tichomír Porubiak F 28 Нескаутиран 2/6 126013292466254319611848187428201860 0.01 Брз
Словачка Frederik Šechný D 30 Нескаутиран 2/6 107146561258156517602176217250442264 0.02 Брз
Словачка Ľubomír Kotvasík Денови за наплата: 4 (Скршеница на десната надлактица) F 28 Нескаутиран 2/6 166715451964268837522174225719435078 0.00 Гла
Словачка Richard Bodnak G 28 Нескаутиран 2/6 302115421527143721202001205419233747 0.02 Гла
Словачка Ladislav Gallik G 28 Нескаутиран 3/6 306813151120145026491665182314312722 0.02 Гла
Словачка Juraj Pandula Денови за наплата: 12 (Фрактура на левата рака) D 27 Нескаутиран 2/6 90631411017102114071538154314393233 0.00 Гла
  Име T Возраст СкИ ДК Гол Одб Сре Нап Уда Дод Тех Брз Гла Птр ТреА
Времетраење на кампот во денови:

Број на селектирани играчи: 0

Објаснителни белешки:
На страната "Вежби" атрибутот се прикажува во различен формат отколку на другите страници. На пример 850. Долниот лев број е вистинската вредност на атрибут. Горниот сив број во индексот е на квалитетот на атрибутот.


LOG: soccer_calendar