Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 FC SSM Strážske

ID: 2249
Словачка III.4 (Позиција 1)
818 499 681
Лого на тимот
Клубско знаменце
Овој тим нема знаменце!
Генерален спонзор
Јачина на тимот
Голман 288
Одбрана 188
Среден ред 325
Напад 147
Вкупно 237

3238

410.85

29/11

0

Pеклами


FC SSM Strážske
Тимски ИД 2249
Име на менаџерот Сопственик на ПРО пакет Словачка 007maki
Држава Словачка Словачка
Регион Košický
Воспоставен 2010-06-01 (Сезона 1)
Лига Словачка III.4 (Позиција 1)
Името на стадион Jebling House (80000)
Вебстрана на тимот www.revizieplynu.eu


Најнови трофеи

Неодамна собрани знаменца

Најнови соопштенија за јавноста
25.01.2013 21:45:05 - Na slovíčko pán tréner!
Дрес на тимот
Голмански ракавици


Медиумски спонзор
АкцијаLOG: soccer_calendar