Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Обновување на енџинот за следната сезона

Здраво пријатели,

Новата сезона во фудбал започнува на велигденски Понеделник како што е обичај во последните неколку сезони, припремивме неколку подобрувања на играта.

Најважна промена е промената во калкулацијата на јачината на голманот. На почетокот на оваа сезона почнавме да ја санкционираме ефикасноста на слабиот тренинг на играчите во поле. Тоа можевте да го видите по оцените оваа сезона. Оваа промена за голманите беше одложена за една година.

Од Понеделник ќе можете да ди видите новите калкулации на рејтингот на голманите. Оцените на голманот го покажуваат просекот на нивната способност да ги сопрат шутевите и способноста да ги фатат центаршутевите. Постојат и голмани кои немаат добри секундарни атрубути. Нивните перформанси нема да бидат добри како до сега. Меѓутоа, како во случајот со играчите, дозволена е одредена разновидност и острината на голманот ќе зависи од тоа колку лошо е истрениран голманот. Оние голамни кои ќе имаат оцени близку до совршените, нема да бидат погодени.

Оваа сезона исто така приметивме дека исклучително одбрамбените формации се малку повеќе ефикасни. Не до толку ефикасни како стардандните, но доволно ефикасни да извлечат неколку победи и поготово нерешени резултати без голови. Направивме неколку промени со цела да ја намалиме ефикасноста до одредена мера. Истотака додадовме малку поголемо значење на поседувањето на добра напаѓачка тактика и тактика базирана на везните играчи. Тимот кој ке доминира во средниот ред ќе има повеќе шанси него сега. Ве молиме имајте на ум дека овие промени ќе бидат забележливи дури после поголем број на натпревари.

Исто така работиме на новиот изглед и на функционалноста на замените. Меѓутоа денот за пуштање во употреба сеуште не е одреден.

И на крајот, би сакал да ве имформирам за реорганизирањето на двете најниски лиги, кое се случи во сите земји во последните две сезони, оваа година тоа ќе биде спроведено во следниве земји:

Аргентина, Босна и Херцеговина, Чиле, Египет, Мексико, Македонија, Протугалија, Турција, Африка, Азија, Северна Америка, Шкотска

Овие земји беа селектирани поради големиот број на неактивни тимови во двете најниските лиги. Ако се во една од овие лиги, можно е да бидете преместени во друга лига, или во повока вига.

Среќни празници!

 Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе