Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Неколку мали подобрувања

Драги пријатели,

Во изминатите седмици воведовме некои ваши сугестии и поправивме неколку багови.

На страницата каде што правите подобрувања на арената или стадионот, додадовме можност да се избира различен сектор. Тоа значи дека не мора да се враќата на арена/стадион страницата за да изберете различен сектор.

Можете да забележите друго мало подобрување на истата страница и на страницата за објектите. Ако го придвижите глувчето на елементот под изградбата, не ги гледате само деновите до изградбата, но и датата кога ќе биде завршена. Тоа ќе ви помогне да планирате.

Основачите на турнири за кредити ќе бидат олеснети со нова колумна во листата со регистрирани тимови со моменталната сила.

Во хокејот, додадовме информација за осначената тактика во страницата Следен натпревар. Овде можете да видите каква тактика ќе има вашата екипа на почетокот.

Исто така направивме мали измени во TopArt натпреварувањето да го направиме гласањето по чесно и да ги спречиме луѓето да користат скрипти во гласањето на еден исти графички елемент.

Ви благодариме за сугестиите. Чуваме фајл со сите ваши сугестии и од време на време ги избираме најдобрите и ги применуваме. Не е возможно да ги примениме сите , но даваме се од себе. Исто така сакаме да им благодариме на нашите капитени што ни помагаат да ги собереме сугестиите од нивните заедници.

Имајте пријатен ден!Постари вести
01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

Покажи повеќе