Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Подобрен е преносот во живо

 

 

Здраво пријатели,

Сезоната бр 3 почна и јас ви ги носам најновите вести од развојот на фудбалот. Ние направивме еден пакет подобрувања во фудбалскиот пренос во живо, така што тоа е повеќе од пријатно да се гледа. Ова е листата на она што е направено:

  • Статистика за слободни удари и корнери беа додадени во статистиката во живо.
  • Тимските имиња се додадени под логото на тимот. Овде може да се кликне за да се отвори тимскиот профил во нов таб.
  • Секој тип на натпревар има посебна икона која се појавува веднаш до извештајот во преносот во живо.
  • Минута е во боја за означување на кој тим се однесува акцијата.
  • Големината на тимските имиња и резултатот на екранот се зголемени за да ги направи повидливи на мобилните телефони.
  • Звукот на вулузелата е исклучен по стандард

И тоа не е се. Ние ќе го додадеме изведувањето пенали на преносот во живо во блиска иднина и ќе поправиме некои грешки..

Ние одлучивме да го промени начинот на рејтинг на играчите пресметан во извештајот од натпреварот. Тоа е број кој може да се види во статистиката на играчот. Токму сега таа бројка се одразува не само на атрибутите на играчот, исто така и од типот на натпревар и значењето на натпреварот. Овие две влијанија ќе бидат отстранети од рејтинг пресметката, така што ќе може да се измери дали играчот е погоден за таа позиција на која тој игра. Оваа промена нема да имаат ефект на пресметката на натпреварот.

Ние исто така работиме на изработка на сезонската загуба на енергија во однос на времето поминато на теренот. Ова значи дека еден играч кој игра само 10 минути ќе потроши само 1 / 9 од енергијата потрошена од страна на еден играч кој ги игра сите 90 минути..

Јас исто така можам да ви кажам дека некои нови опции се очекувајте во врска со клубските знаменца. Ние ќе ги објавиме кога ќе бидат подготвени.

Ново правило е воведено денеска:

Забрането е да се лаже за квалитетите на играч или член на персоналот кој е на пазарот

Можете да ги најдете сите правила тука.

Имајте пријатен ден!

 Постари вести
07/2020

03/2020

01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

Покажи повеќе