Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Добиј повеќе кредити преку СМС плаќање!

Ние го надградивме СМС плаќањето во кооперација со нашиот партнер Fortumo. Благодарение на промената, сеќа ќе можеме да понудиме СМС плаќање во 82 земји што е за 44 повеќе од предходно!

Но, тоа не е се! Во повеќето од земјите каде плаќањето преку СМС беше достапно од порано, the rates are now better and you can select from more options. Тоа значи можете да добиете повеќе кредити за истите пари. Само посетете ја ПРО зоната and select the Mobile payments option to see for yourselves.

Догледање!Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе