Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Special offer by paysafecard

Здр пријатели,

подготвивме специјална понуда за вас во соработка со paysafecard. Од Септември 22 до Октомври 13 можете да земете до 130 екстра кредита за истата сума на пари ако се одлучите за овој метод. Понудата важи за следните пакети:

  • за €10 добивате 65+15 = 80 кредита (23% bonus)
  • за €25 добивате 200+50 = 250 кредита (25% bonus)
  • за €50 добивате 420+130 = 550 кредита (30% bonus)

Исто би сакале да објавиме дека paysafecard е еден од најлесните методи за плаќање и е тотално анонимен. Се ѓто треба да направите е да купите paysafecard од вашиот local paysafecard retailer, внесете го пинот на купената карта во полето за плаќање и кредитите ќе ви се додадат уште истиот момент. За секое плаќање, означената сума на пари се одзема од картата. Возможно е да се користат повеќе карти за едно плаќање ако кредитот на едната не е доволен. Можете да купете кредити here.

Не ја пропуштајте шансата да добиете многу кредити во оваа специјална понуда!

Имајте убав ден!Постари вести
01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

Покажи повеќе