Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Одлучен е организаторот на Светското Првенство!

Драги пријатели,

комитетот за селекција гласаше и земјата која ќе го организира првото PPM Светско Првенство во фудбал, кое започнува на 2 Април, е избрана. Комитетот е составен од следниве членови: tuttle, maxo, GioelmaTTko, VratoDevilQoOo, Tomkinss и јас. Најпрво би сакал да се заблагодарам на сите кои испратија понуди за кратко време по објавувањето. И покрај краткото време, квалитетот на понудите беше многу висок. Краток опис за понудите можете да прочитате во магазинот.

И еве ги резултатите:

  1. Република Чешка - 470 поени
  2. Бразил - 110 поени
  3. Унгарија - 100 поени
  4. Белгија и Холандија - 60 поени
  5. Словачка - 60 поени

И честитаме на Република Чешка! Мислиме дека нивната понуда беше навистина импресивна, земајќи го во обзир и краткото време кое го имаа за да се припремат. Се надеваме на одличен турнир.

Имајте пријатен ден!

 Постари вести
08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

07/2016

Покажи повеќе