Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Новата игра Ski Jump Mania штотуку беше пуштена!

Здр пријатели,

Ако сте фанови на зимските спортови, имаме нешто специјално за вас!

Во изминативе денови, можевте да ја пробате во нашето Facebook mini game каде што можевте да скокате од различни скокалници. Се надеваме можевте да ги оцените вашите способности добро, затоа што денес ја пуштаме долгоочекуваната Ski Jump Mania. Оваа е прва од нашите игри каде што можете да го контолирате вашиот лик со глувче или тастатура.

Ќе сретнете тежок предизвик уште на почетокот:Можете ли да ги поминете 100-те метри за време на 24 часа? Засега, само 30% од играчите успеале. Ако ги имате вештините, сигурно ќе им се придружите.

Можете да поставувате сопствени рекорди или да ги подобрувате на другите на 63 различни скокалници и сето тоа со вашите вештини. Настрана што скокате на моментот, играта содржи и многу опции како да го тренирате вашиот скокач, неговиот/нејзината опрема и разни објекти.

Ќе има различни случувања за да го задржат вашето внимание. Можеби најинтересниот ќе биде Светскиот Куп, што го отклучувате на 24 ниво. На секоја скокалница прво ќе имате 3 пробни скока, потоа квалификации и на крајот прва на втора рунда на натпреварувањето.

Но подобро е да го пробата сето ова сами отколку да читате за него, затоа не штедете повеќе време!

PLAY NOW!Постари вести
07/2020

03/2020

01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

Покажи повеќе