Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Новости во фудбалот и ракометот

Поздрав пријатели,

воведовме нови опции во фидбалот и ракометот како би ви ја олеснила работата на вас како менаџери. Можеби вејќе ги приметивте.

Во извештајот од наптреварот во фудбал сега ќе можете да ги видите сите промени во формацијата, не само замените како до сега. Доколку вие или вашиот противник премеснил играч на друга позиција, истото ќе можете да го видите во извештајот. Обележано е со црна закривена стрелка. You can also see player swaps where players switch their respective positions. Ова е означено со 2 хоризонтални стрелки. In regular substitutions you can see which position the new player was placed into. In case your opponent has substituted a defender for a striker, you will see that now. You can even see all this information for all the past matches so you can go back and analyze them.

We also plan to change the calcuation of ratings and team strength to reflect these changes in the lineup. Right now team strength represents strength at the beginning of the match and ratings of players represent their rating on the position where they started the match.

In handball you can now see the next tournament match listed separately at the bottom of the Next match page. This change was implemented because if you played 2 matches on the same day, you could only see the second match on this page after the first one was played. This will give you more time to prepare for your matches.

That's all for now, have a nice day!Постари вести
08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

07/2016

Покажи повеќе