Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Специјални награди за вас!

 

Здраво пријатели,

како што го ветивме пред неколку недели, ние подготвивме збир на специјални награди на вашиот профил за разни активности или придонеси. Пред две недели ги наградувавме корисниците кои се претплатени за најмалку 1000 дена на ПРО пакет во еден спорт. Минатата недела ние делевме нови награди.

Можете да најдете преглед на сите овие награди тука. Се разбира можете да ги добиете овие награди во секое време ако ги постигнете потребните цели. Освен долгорочните претплати на ПРО пакетот, исто така можете да добиете награда за испратени покани, за кредитна турнири кои сте ги организирале, за создавање на знаменца, за комплетирање на светската колекција и тоа не е се. Повеќе награди доаѓаат за многу брзо. Ние исто така подготвуваме нови статистика со најдобрите менаџери во секоја од овие категории.

Можете да проверите колку ви е потребно до целта да се достигне следната награда за напредокот во наградите. Поместување на курсорот на глувчето над прогрес бар ќе се види точно каде стоите.

За секоја награда што ќе ја добиете, вие исто така добивате одредена сума на поени. Овој број се прикажува подолу во прегледот на награди. Најдобрите менаџери во согласност со овие точки се рангирани во Топ менаџери секцијата.

Ние сме благодарни на секој кој има освоено некоја од овие награди, бидејќи тоа значи дека тие ја поддржуваат и се грижат за играта. Сите награди се дело на нашите графичар dilong.

Денес ние исто така се вративме на информациите од последниот пет најавени во профилот на менаџерот откако еден краток период кога беше забрането поради оптимизација.

Имајте пријатен ден!

 Постари вести
07/2020

03/2020

01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

Покажи повеќе