Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1298 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Добредојде на новиот дизајн

Здраво пријател,

не беше несно и не помина без компликации, но на крајот успеавме да го стартиуваме новиот дизајн. Целиот тим сега работи напорно на средувањето на грешките кои ни ги соопштивте.

Поради фактот што играта не беше достапна неколку саати, ние одлучивме на секој корисник кој има тим да му дадеме 10 кредити како компензација за изгубеното време. Благодариме за вашето трпение и лојалност. Го цениме тоа.

Како што знаете, на маркетот роковите се променети, иако малку премноги. Тоа е подари тоа што ги променивме овие рокови 5 часови наназад. На крајот, роковите се поместени за 24 часа така да сите продажби се извршат во предвиденото време од денот. Оние кои го купиа рекламниот систем за време додека играта беше офлајн, ќе го рефундираме во најбрзо време кога ќе ни биде овозможено.

Доколку мислите дека навигацијата во менито има премногу кликања, можете да ја пробате верзијата без кликања. Тоа можете да го промените во подесувања на акаунтот.

Свесни сме на фактот и дека можно е да имате проблеми при логирањето во играта или прегледувањето на страницата на вашиот мобилен. Во блиска иднина ќе ги извршиме и тие подесувања.

Опцијата за прикачување на слика на ледената површина е повторно во функција. Добрата вест е, дека можеш тоа да го сториш за цена од 50 кредити за разлика од предходната која беше 70. Уште една добра вест е тоа што сликата ќе биде видлива одма и нема потреба да чекате неколку денови како предходно.

Повторно го вклучивме 7 дневниот PRO пакет кој не беше дел од PRO зоната од вчера вечерта.

Можеби ги приметивте и новите финкциии. На пример да одберете сопствен асистент или да поставите слика од асистентот и опцијата да ги прилагодувате стибините на арената. Земете го последново како бета верзија. Ќе го направиме полесен за разбирање многу наскоро. Некои од вас импресија дека креирањата на секој сектор е 30 кредити, што не е точно. Прво изберете ја бојата на секој сектор и потоа ставете текст и дури тогаш сочувајте ја арената или стадионот за да биде извршено во една исплата.

Имајте пријатен ден!

 Постари вести
12/2020

11/2020

07/2020

03/2020

01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

Покажи повеќе