Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Нова постава и измени

Драги пријатели,

Конечно е тука. Од денес можете да си ја наместите поставата и измените со користење на новата фати & спушти опција, но што е најважно, одсега ќе имате повеќе тактички возможности што се однесува до измените. Новиот сиситем беше развиен за да биде поблизок до корисникот и да ви даде подобра контрола врз тимот.

Својствата на новите измени вклучуваат:

        1. опција да направиш измена за време на првите 30 минути од натпреварот како и пред и за време на дополнителното време

        2. опција да наместиш измена во случај да играч на некоја позиција или позиции е исклучен

        3. опција да правиш неогранчен број на промени во поединечни измени

        4. опција да дуплираш измена и правиш минимални промени во такви измени

        5. опција да ги менуваш позициите на играчите со едно движење на глушецот

        6. опција да поставиш како интервал каква било гол разлика како услов за измена

Како што можете да видете, новиот сиситем за измени ќе ви даде многу нови опции и би требало да биде релативно лесно и поблиску да корисникот. Можете, на пример, да направите измена ако било кој дефанзивец е исклучен. Можете да реагирате со смена на играч од среден ред за дефанзивец. Во истиот случај можете да ги поместите сите ваши играчи назад со една позиција ако сакате. Кога ја користите гол разлика опцијата можете да користите негативни броеви да правите измени ако губите во резултатот. Само осигурете се да ги поставите помалите цифри на левата страна. На пример ако поставите од -1 до -2, измената нема да се направи поради тоа што нема број што е поголем од -1 и помал од -2. Мора да ја поставите од -2 до -1.

Одкако фати & спушти опцијата неможе да се користи на мобилни и таблети, одлучивме да ја задржиме старата верзија на постава и својствата за оние кои ги водат нивните тимови од вакви направи. Мобилната верзија на измените ќе биде применета покасно.

Имајте убав ден!Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе