Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Автоматски тренинг

 

Здраво пријатели,

Дали поставувањето на тренингот на вашите играчи ви зема премногу од вашето време? Дали ви е здодевно со постојаната пресметка кој атрибут треба да го тренира вашиот играч? Во тој случај имаме одлична вест за вас. Новата ПРО функција која е лансирана денеска ќе ги реши сите ваши проблеми со тренингот на играчот. Тоа се нарекува Автоматски тренинг. Мислевме дека е време да направиме нешто за ПРО корисниците. Нешто што ќе ви спаси многу време и напор. Мислиме дека оваа функција ќе го стори токму тоа.

Како функционира тоа? Едноставно отворете го профилот на некој од вашите играчи и погледнете на контролниот панел кој се наоѓа на десната страна. Постои опција да се додаде автоматски тренинг. Кликнете на неа и ќе видите празни полиња под секој атрибут. Сега внесете ги броевите што одговараат на стапките кои сакате играчот да ги постигне и потоа зачувајте. На пример ако поставите одбрана на 4, Додавање на 3, Техника на 2, играчот ќе тренинг за да се постигне 4-3-2 односо помеѓу овие 3 атрибути. Ако не напишете број за атрибутот, играчот нема да го тренира овај атрибут воопшто.

Играчот секогаш ќе го тренира атрибутот што е најдалеку од посакуваниот сооднос. Во примерот погоре еден играч со атрибути 80-60-30 ќе тренира техника се додека не достигне 40. Потоа тој ќе тренира одбрана, додавање и техника наизменично со цел да се задржи посакуваниот сооднос. Тоа е толку едноставно. Откако ќе го поставите, никогаш не ќе мора да се грижите за тренингот на тој играч.

Сега и за другите вести. Ново правило е воведено неодамна:

Забрането е да се промовира еден играч или член на персоналот во разговорот кај друг играч.

Можете да ги најдете сите правила тука.

Совет за денес: Можете да влегувате во предвидувачката игра и следењето натпревари во живо брзо и лесно преку Апликациите кои може да се видат на десната страна од почетната страница. Можете исто така да ги додадете овие апликации да се ваши омилени со кликнување на иконата ѕвезда во горниот десен агол кога сте се пријавиле. Таа потоа ќе се појави на главната страница и можете да ги добиете вашите омилени апликација со еден клик.

Имајте пријатен ден!

 Постари вести
01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

Покажи повеќе