Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Бесплатни ПЛУС пакет опции!

Здраво пријатели,

како што рековме во предходните вести, направивме неколку опции од ПЛУС пакетот да бидат достапни бесплатно за сите. Поголемиот дел од нив се однесуваат на драфтот и ја се надевам дека ќе го цените тоа. We have decided to give up a part of the game's revenues in favor of your higher satisfaction. Двете опции за кој што говорам јас се опциите за подредување на играчите според делжина на кариера и потенцијал. Овие две опции ќе им овозможат на не-ПРО корисниците да изберат квалитетен играч и покрај тоа што тие нема да можат да бидат онлајн за време на драфтот. Се надевама дека ова е вистинската одлука за иднината на играта.

Но тоа не е се. Уште три опции ќе ви бидат достапни бесплатно:

  • опција за додавање на знаменце/пак во најпрестижни
  • опција да пребарувате соодветни противници за да ја зголемите светската колекција
  • опција да пребарување на соодветен противник за да ја зголемите колекциската галетија

Но има уште. Ние го направивме скаутирањето на играчите од драфтот полесен за корисниците базирано на вашите предлози. Сега ќе можете да додадете играч за скаутирање или да го скаутирате играчот без да ја рефреширате странате по секој играч. Ова треба да го намали времето потребно за скаутирање на играчите.

Вести од фудбалот

Се наближува 15та сезона во фудбал. Вообичаено, потребно е регрупирање на последните две лиги со цел да се избришат неактивните тимови и зголемување на компетитивноста. Лигашко регрупирање ќе има во сите земји освен во:

Кина, Естонија, Германија, Италија, Јапонија, Латвија, Црна Гора, Русија, Шкотска, Словачка

Доколку се случи да бидете преместени во друга лига, а избравте спонзор со бонуси, негрижете се. Во првите 2 дена од новата сезона ќе имате можност да изберете спонзор без бонуси или да ја промените таргет позицијата.

Вести од кошарката

Во кошарката имплементиравме една од опциите која вие ја предложивте. Опција која ја копира поставата од предходниот натпревар. До сега, доколку ја користевте оваа опција, се ресетираат вашите подесувања за замени на основно. Повеќе не е така и подесувањата ќе останат такви какви што се, Тоа значи дека неморате да ги поставите повторно ако ја користите опцијата за опирање на поставата.

Очекувајте уште

Имаме уште подобрувања кои ќе бидат постѕавени во блиска иднина. Многу наскоро ќе додадеме уште ПЛУС опции кои ќе бидат достапни бесплатно. И се разбира уште сугестии кои чекаат да биде импламантирани. Stay tuned!

Имајте пријатен ден!Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе